ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Πογκμπά στηρίζει Ματουιντί με φανέλα της Γιουβέντους

Κορονοϊός: Ο Πογκμπά στηρίζει Ματουιντί με φανέλα της Γιουβέντους

Ο Πολ Πογκμπά ανέβασε video στο Instagram που τον δείχνει να προπονείται με τη φανέλα της Γιουβέντους, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στήριξης στο Ματουιντί που έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Αλλιώς τα υπολόγιζε ο Πολ Πογκμπά το τελευταίο διάστημα και τελειώς διαφορετικά του ήρθαν.

Έχοντας ελάχιστες συμμετοχές με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν λόγω τραυματισμού, ο Γάλλος μέσος αισιοδοξούσε πως θα επέστρεφε τώρα για να κάνει δίδυμο με τον Μπρούνο Φερνάντες στον άξονα των κόκκινων διαβόλων, όμως η έξαρση του κορονοϊού πάγωσε όλα σχεδόν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πλέον καλείται να κάνει και άλλη υπομονή για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Φρόντισε πάντως να δηλώσει "παρών" μέσω των social media, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης ανέβασε video στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου προπονείται φορώντας τη φανέλα της... πρώην ομάδας του, της Γιουβέντους.

Οι συνειρμοί ήταν πολλοί, με δεδομένο πως πάντα υποβόσκει φλερτ με την βέκια σινιόρα για την επιστροφή του στο Τορίνο, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πάντως πως φόρεσε τα ασπρόμαυρα για να στηρίξει τον συμπατριώτη του και νυν παίκτη των μπιανκονέρι, Μπλεζ Ματουιντί, που έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

"Υποστηρίζω τους φίλους μου από την Γιουβέντους και την Σαμπντόρια, Μπλεζ Ματουιντί και Αλμπίν Έκνταλ, και όλους τους αθλητές και τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που περνούν δύσκολες στιγμές.

Να είστε δυνατοί, μείνετε σπίτι για να είστε ασφαλείς. Το νέο προπονητικό κέντρο ονομάζεται Quarantine PP Arena και είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα.

Έχει πλάκα να δουλεύω σπίτι με τον αδερφό μου Βίκτορ Λίντελοφ.

Ξέρω ότι οι πονηροί θα πουν για τη φανέλα της Γιουβέντους αλλά εγώ απλά υποστηρίζω τους φίλους μου. Αυτό μόνο και τίποτα περισσότερο", έγραψε χαρακτηριστικά ο Πογκμπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ