ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας πιστεύει πως θα ακυρωθεί η σεζόν!

Barcelona's Lionel Messi, left, reacts after Real Madrid's Mariano Diaz scored his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, left, reacts after Real Madrid's Mariano Diaz scored his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η La Liga έβαλε λουκέτο μεχρι τις 4 Απριλίου ελέω κορονοϊού, όμως ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας παραδέχτηκε πως είναι πλέον πολυ πιθανό να ακυρωθει όλη η σεζόν.

Λόγω της ταχύτατης εξάπλωσης του κορονοϊού δεν υπάρχει δράση στην La Liga μέχρι τις 4 Απριλίου με την ελπίδα μέχρι τότε να έχουν αλλάξει τα πράγματα και να επανέλθουμε στην κανονική ζωή μας, όμως τα σημάδια δεν είναι ευοίωνα και ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας έσπευσε να το καταστήσει σαφές.

Ο Χαβιέρ Τέμπας φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Cope" και εκεί αποκάλυψε πως έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση και με βάση τις εκτιμήσεις για την δράση του κορονοϊού, είναι πολύ πιθανό σενάριο μέσα στις προσεχείς ημέρες να παρθεί απόφαση για ακύρωση της σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας.

"Όλο το Σαββατοκύριακο δούλεψα μέσω τηλεδιασκέψεων και τηλεφωνικών επικοινωνιών με ευρωπαϊκούς ποδοσφαιρικούς θεσμούς και προέδρους ισπανικών συλλόγων.

Μπροστά μας έχουμε μία πολύ σημαντική εβδομάδα. Με αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα θα μπει τέλος στη διοργάνωση ενώ θα είναι μία εβδομάδα όπου θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Επικοινωνώ με τους ομολόγους μου σε Ιταλία και Γερμανία για να δούμε τι θα γίνει με το πρόγραμμα των αγώνων, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μία σοβαρή κατάσταση που αφορά την υγεία.

Με το 25% των αγώνων να μην έχουν γίνει ακόμα, θα πρέπει να αναθεωρήσουμε όλο το μπάτζετ μας σε περίτπωση που λήξει τώρα η σεζόν", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως στην La Liga έχουν γίνει οι 27 από τις 38 αγωνιστικές και η βαθμολογία είναι η εξής αυτή τη στιγμή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ