ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ πήγε οδικώς από την Ιταλία στην Ισπανία

Olimpia Milan's Sergio Rodriguez goes for a basket during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and Alba Berlin , in Milan, Italy, Tuesday, Feb. 4, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Olimpia Milan's Sergio Rodriguez goes for a basket during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and Alba Berlin , in Milan, Italy, Tuesday, Feb. 4, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ υποχρεώθει να ταξιδέψει οδικώς για δεκαπέντε (15) ώρες προκειμένου να φτάσει στην Ισπανία, μετά την άδεια που πήραν οι παίκτες της Αρμάνι Μιλάνο.

Η Αρμάνι Μιλάνο άφησε ελεύθερους όλους τους παίκτες της, με απροσδιόριστη ημερομηνία επιστροφής στο Mediolanum Forum, μετά τη λήξη της πενθήμερης καραντίνας στην οποία είχαν μπει άπαντες λόγω του κορονοϊού. Σχεδόν όλοι οι ξένοι πήραν τον δρόμο της επιστροφής για τις πατρίδες τους, με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ να κάνει το ταξίδι για την Ισπανία οδικώς.

Δεδομένου ότι εδώ και δύο βδομάδες έχει διακοπεί η αεροπορική σύνδεση των δύο χωρών, ο "Τσάτσο" ήταν υποχρεωμένος να κάνει τη διαδρομή με το αμάξι. Όπως κι έγινε, κάνοντας τη διαδρομή σε δεκαπάντε (15) ώρες, έχοντας μαζί τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του.

Από το Μιλάνο μέχρι το Αλικάντε, όπου βρίσκεται πλέον, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ διένυσε περί τα 1.500 χιλιόμετρα. Εκεί θα βρίσκεται η φάση του μέχρι νεωτέρας, ήτοι έως ότου η Αρμάνι Μιλάνο ενημερώσει τους παίκτες της να επιστρέψουν στη Λομβαρδία για να ξεκινήσουν προπονήσεις -εφόσον βέβαια αποφασιστεί να ολοκληρωθεί η σεζόν σε EuroLeague και Lega Basket.

AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ