ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Σφαιρόπουλος έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας κάνοντας ποδήλατο γυμναστικής

Κορονοϊός: Ο Σφαιρόπουλος έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας κάνοντας ποδήλατο γυμναστικής

Μήνυμα αισιοδοξίας και εμψύχωσης προς όλο τον κόσμο, αλλά και όσους ανθρώπους της EuroLeague έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που μάλιστα έκανε ποδήλατο στο σπίτι.

Μήνυμα εμψύχωσης και στήριξης προς όλο τον κόσμο, μα ακόμη περισσότερο σε όσους ανθρώπους έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό και δη σε αυτούς της EuroLeague έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός της Μακάμπι, μάλιστα, έκανε την ίδια ώρα στατικό ποδήλατο γυμναστικης, θέλοντας να καταδείξει τη σημασία που έχει για τους αθλητές να μένουν σπίτι και να γυμνάζονται εκεί:

"Γεια χαρά σε όλους. Αυτές τις μέρες, με το πρόβλημα που υπάρχει με τον κορονοϊό, είμαστε κοντά σε όλους τους ανθρώπους, όλη την ανθρωπότητα. Τους στηρίζουμε, συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους και ειδικά στους ανθρώπους της EuroLeague που έχουν προσβληθεί από τον ιό να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι σας, είμαστε μαζί σας. Μείνετε αισιόδοξοι, μείνετε σπίτι, βρείτε χρόνο με αυτούς που αγαπάτε, προπονηθείτε, μείνετε υγιείς και να είστε έτοιμοι ώστε μετά τον κορονοϊό να αρχίσουμε ξανά τη EuroLeague. Πάμε Μακάμπι! Πάμε EuroLeague!".

Δείτε το εν λόγω video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ