ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Σμολόβ έσπασε την καραντίνα για τα γενέθλια της συντρόφου του

Russia's Fedor Smolov during the friendly soccer match between Austria and Russia in the Tivoli Stadium in Innsbruck, Austria, on Wednesday, May 30, 2018. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Russia's Fedor Smolov during the friendly soccer match between Austria and Russia in the Tivoli Stadium in Innsbruck, Austria, on Wednesday, May 30, 2018. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Ο επιθετικός της Θέλτα, Φέντορ Σμολόβ, έσπασε την καραντίνα και ταξίδεψε με ιδιωτική πτήση στη Ρωσία για να γιορτάσει τα γενέθλια της συντρόφου του, η οποία είναι εγγονή του Μπόρις Γέλτσιν.

Ο κορονοϊός έχει αφήσει 12.418 νεκρούς στην Ισπανία, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα της Ιβηρικής ξεπερνά τα 130.000 σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Η χώρα ολόκληρη βρίσκεται σε καραντίνα, ωστόσο ο Φέντο Σμολόβ την έσπασε. Ο 30χρονος Ρώσος επιθετικός της Θέλτα ταξίδεψε στην πατρίδα του με ιδιωτική πτήση.

Την είδηση αποκάλυψε το Radio Galega, ενώ επιβεβαίωσε και η ομάδα του Βίγκο λίγες ώρες αργότερα. Ο Σμολόβ ταξίδεψε στη Ρωσία για να γιορτάσει τα γενέθλια της συντρόφου του.

Η Μαρία Γιουμασέβα, εγγονή του πρώην προέδρου της χώρας Μπόρις Γέλτσιν, ενηλικιώνεται.

Ο Σμολόβ υποστήριξε ότι ταξίδεψε για τη Ρωσία προκειμένου να "διευθετήσει ένα προσωπικό θέμα". Η Θέλτα δεν έδωσε άδεια, αλλά ο Ρώσος φορ είχε λάβει την απόφαση και πέταξε.

Είναι ο δεύτερος παίκτης των Γαλιθιάνων που σπάει την καραντίνα, καθώς την αρχή έκανε ο Πιόνε Σίστο. Όπως κι ο Δανός, έρχεται κι αυτός αντιμέτωπος με βαρύ πρόστιμο όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι και επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Γιόβιτς, έσπασε την καραντίνα στα μέσα Μαρτίου και ταξίδεψε στη Σερβία για να βρεθεί στα γενέθλια της συντρόφου του.

Τις τελευταίες ημέρες ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύλληψη του στο Βελιγράδι αλλά θα πρέπει να μείνει τους επόμενους τρεις μήνες σε κατ΄ οίκον περιορισμό με την Αλ Ιτιχάντ θέλει να θέλει εκμεταλλευτεί την παραβίαση της καραντίνας και να λύσει το συμβόλαιο με τη δική του υπαιτιότητα, το οποίο σημαίνει πως ο 29χρονος πρώην φορ του ΠΑΟΚ θα χάσει κοντά στα 19.500.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Kerstin Joensson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ