ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο ύμνος της Λίβερπουλ στο πλευρό όσων βρίσκονται σε καραντίνα

Liverpool fans cheer before the English FA Cup Fourth Round replay soccer match between Liverpool and Shrewsbury Town at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, Feb. 4, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool fans cheer before the English FA Cup Fourth Round replay soccer match between Liverpool and Shrewsbury Town at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, Feb. 4, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο ύμνος της Λίβερπουλ, το θρυλικό You' ll Never Walk Alone, θα παίξει την ίδια ώρα της Παρασκευής σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ευρώπης για ν' ανεβάσει ψυχολογικά όσους βρίσκονται σε καραντίνα στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται στην Ευρώπη και οι περισσότεροι λαοί της Γηραιάς Ηπείρου βρίσκονται σε καραντίνα στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνουν οι κατά τόπους κυβερνήσεις ενάντια στην εξάπλωση της νόσου.

Οι Ευρωπαίοι προσπαθούν ν' ανταπεξέλθουν σε αυτό το κλίμα της αυτοαπομόνωσης και των περιορισμών και ο Ολλανδός ραδιοφωνικός παραγωγός, Σάντερ Χόοχεντοορν, έριξε την ιδέα για ν' ανέβει η ψυχολογία στην καθημερινή μάχη ενάντια στον κορονοϊό.

Πρότεινε σε παραγωγούς από όλα τα μέρη της Ευρώπης να παίζουν στους σταθμούς την ίδια ώρα κάθε πρωί τον ύμνο της Λίβερπουλ ως ένδειξη αλληλεγγυης.

Η πρόταση για το θρυλικό You' ll Never Walk Alone που αποτελεί σήμα-κατετεθέν των ρεντς, οι οποίοι δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα πριν από τα ματς της ομάδας στο Άνφιλντ δεν άργησε να βρει υποστηρικτές.

Ραδιοφωνικοί παραγωγοί από την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Βουλγαρία, τη Φινλανδία, τη Σλοβακία, τη Ρουμανία και την Ισπανία ανταποκρίθηκαν κι έτσι το You' ll Never Walk Alone θα παίξει ταυτόχρονα στον αέρα το πρωί της Παρασκευής στις 09:45 (ώρα Ελλάδας). Δείτε ένα παλαιότερο video από το You 'll never walk alone στο Anfield:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ