ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Ζεράλδες μεταφέρει φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης σε άτομα σε καραντίνα

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ και νυν της Σπόρτινγκ, Τσίκο Ζεράλδες, μεταφέρει σε άτομα που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω κορονοϊού φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης από το σούπερμαρκετ.

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται και στην Πορτογαλία με τον αριθμό των νεκρών στη χώρα της Ιβηρικής ν' ανέρχεται σε 12 και εκείνον των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε 1.280.

Ο Τσίκο Ζεράλδες ήλθε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από εισήγηση του συμπατριώτη του πρώην προπονητή της Ένωσης, Μιγκέλ Καρντόζο, αλλά δεν στέριωσε στα μέρη μας.

Επέστρεψε στη Σπόρτινγκ, από την οποία μάλιστα, είχε αποκτηθεί δανεικός. Ο 24χρονος Πορτογάλος μέσος προθυμοποιείται να μεταφέρει σε άτομα που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω κορονοϊού φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης από το σούπερμαρκετ.

"Για όσους δεν μπορούν να πάνε στο σούπερμαρκετ ή στα φαρμακεία, είμαι διαθέσιμος να κάνω εγώ τα ψώνια τους. Θα το κάνω τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας. Θα τα αφήνω έξω από την πόρτα τους", τόνισε στην εκπομπή Bola Branca του Radio Renascenca o Τσίκο Ζεράλδες.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στη διάρκεια του προγράμματος ήδη έχει μεταφέρει φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης σε άτομα που επικοινώνησαν μαζί του μέσω των social media.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ