Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ συγκέντρωσαν το ποσό των 73.611 ευρώ και το παρέχουν ως στήριξη σε εστιατόρια και καφέ της πόλης που έχουν κλείσει στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά του κορονοϊού.

Η Γερμανία πλήττεται από τον κορονοϊό καθώς ο αριθμός των θανάτων στη χώρα έχει ανέλθει στους 86, ενώ εκείνος των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις σε 22.672.

ADVERTISING

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ είχαν (απο)δείξει την αλληλεγγύη τους από τις πρώτες μέρες έξαρσης του κορονοϊού στη Γερμανία.

Στις 16 Μαρτίου πήραν την υπέροχη πρωτοβουλία να κάνουν τα ψώνια για τους ηλικιωμένους του Ντόρτμουντ λόγω του κορονοϊού.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε συγκέντρωσαν το ποσό των 73.611 ευρώ και το παρέχουν ως στήριξη σε εστιατόρια και καφέ της πόλης που έχουν κλείσει στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά του κορονοϊού και έχουν μεγάλες οικονομικές απώλειες.

ADVERTISING

Διοργάνωσαν την "ημέρα του virtual παιχνιδιού" και σε σύνδεσμο στην επίσημη σελίδα της ομάδας υπήρχαν 86 επιλογές για δωρεά ποσού που αντιστοιχούσε στις επιλογές εστίασης σε ένα συνηθισμένο εντός έδρας ματς της Ντόρτμουντ (λουκάνικα, τηγανιτές πατάτες, μπύρα).

"Είμαστε ενθουσιασμένοι από την πρωτοβουλία των οπαδών μας, αλλά και την ανταπόκριση. Είμαστε υπερήφανοι", δήλωσε ο διευθυντής marketing της Μπορούσια, Κάρστεν Κράμερ.

Photo credits: AP Images