ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Παίκτης της Μπόρνμουθ το ένα από τα δύο νέα κρούσματα

Bournemouth's Harry Wilson, second right, celebrates scoring his side's first goal of the game against Brighton and Hove Albion during their English Premier League soccer match at the Vitality Stadium in Bournemouth, England, Tuesday Jan. 21, 2020. (Mark Kerton/PA via AP)
Bournemouth's Harry Wilson, second right, celebrates scoring his side's first goal of the game against Brighton and Hove Albion during their English Premier League soccer match at the Vitality Stadium in Bournemouth, England, Tuesday Jan. 21, 2020. (Mark Kerton/PA via AP) AP

Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε ότι ένας παίκτης της - διατηρείται η ανωνυμία του βάσει ιατρικού απορρήτου - διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό στο δεύτερο γύρο τεστ που έγινε στις ομάδες της Premier League.

Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού επιβεβαώσε η Premier League αργά το βράδυ του Σαββάτου (23/5) κατά τον δεύτερο γύρο τεστ που διενεργήθηκαν στις ομάδες της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος.

Το ένα εξ αυτών ανήκει σε παίκτη της Μπόρνμουθ. Αυτό ανακοίνωσε η ομάδα το πρωί της Κυριακής (24/5), κρατώντας την ανωνυμία του κρούσματος.

"Η Μπόρνμουθ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ένας από τους παίκτες της διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 στο δεύτερο γύρο των τεστ. Το ιατρικό απόρρητο υποδεικνύει να μην αποκαλυφθεί το όνομα του παίκτη και η ομάδα σας ζητά να το σεβαστείτε.

Σε εφαρμογή του ιατρικού πρωτοκόλλου, θα τεθει σε καραντίνα για επτά ημέρες μέχρι να υποβληθεί σε νέο τεστ. Η ομάδα σύμφωνα με τους κανονισμούς της Premier League θα μείνει σε ασφαλές περιβάλλον για τους παίκτες και το επιτελείο, καθώς όλοι θα υποβάλλονται σε τεστ για τον κορονοϊό δυο φορές την εβδομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Premier League: Ακόμη δύο κρούσματα κορονοϊού

Photo credits: Mark Kerton/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ