ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: "Παίζουμε και προσευχόμαστε για τον κόσμο" στη Λευκορωσία

Κορονοϊός: "Παίζουμε και προσευχόμαστε για τον κόσμο" στη Λευκορωσία

Στη Λευκορωσία το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά και οι παίκτες της Ντινάμο Μπρεστ και της Σλάβια έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Το πρωτάθλημα στη Λευκορωσία συνεχίζεται κανονικά, η μόνη χώρα στην Ευρώπη, όπου η μπάλα συνεχίζει να κυλάει πάνω στο χόρτο παρά τον κορονοϊό που έχει πλήξει όλο τον κόσμο.

Μάλιστα το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη η 3 αγωνιστική και η Ντινάμο Μπρεστ υποδέχτηκε εντός έδρας την Σλάβια γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Σε ένα ματς όπου ελάχιστος κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες, ίσως λόγω του φόβου του κορονοϊού και η αναμέτρηση θύμιζε περισσότερο ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Οι γηπεδούχοι τη Δευτέρα ανέβασαν ένα βίντεο στην ιστοσελίδα τους στο youtube με στιγμιότυπα από την αναμέτρηση και αυτό που μπορεί να δει κανείς είναι ίσως εικόνες από το άμεσο μέλλον. Οι περισσότεροι θεατές, όσοι πήγαν, ήταν με μάσκες στο γήπεδο. Κατά την είσοδο τους και εκεί που έκοβαν τα εισιτήρια τους παράλληλα τους έδιναν να βάλουν αντισηπτικό στα χέρια και εν συνεχεία περνούσαν στο γήπεδο. Στις εξέδρες ο ένας καθόταν σε αρκετή απόσταση από τον άλλο.

Το δικό τους μήνυμα θέλησαν να περάσουν και οι παίκτες των δύο ομάδων. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι βγήκαν με λευκά μπλουζάκια που έγραφαν: «We are playing for the world» που σημαίνει «παίζουμε για τον κόσμο» αλλά είχαν σβήσει ένα γράμμα από την Τρίτη λέξη και το μήνυμα είχε γίνει «We are praying for the world» το οποίο σημαίνει «προσευχόμαστε για τον κόσμο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ