ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Σύσταση σε Μουρίνιο επειδή "έσπασε" την καραντίνα

Tottenham's manager Jose Mourinho sits on the podium during a press conference Leipzig, Germany, Monday, March 9, 2020. RB Leipzig will face Tottenham for a Round of 16, 2nd leg Champions League soccer match on Tuesday, March 10, 2020. (AP Photo/Jens Meyer)
Tottenham's manager Jose Mourinho sits on the podium during a press conference Leipzig, Germany, Monday, March 9, 2020. RB Leipzig will face Tottenham for a Round of 16, 2nd leg Champions League soccer match on Tuesday, March 10, 2020. (AP Photo/Jens Meyer) AP PHOTO/JENS MEYER

Ο Ζοζέ Μουρίνιο "συνελήφθη" από τον φωτογραφικό φακό να βρίσκεται μαζί με παίκτες της Τότεναμ σε πάρκο του Λονδίνου, γεγονός που έφερε την αντίδραση -μέσω σύστασης- των "σπιρουνιών".

Η Μεγάλη Βρετανία βλέπει τον κορονοϊό να δημιουργεί διαρκώς περισσότερα προβλήματα στη χώρα, με την είσοδο του Μπόρις Τζόνσον σε ΜΕΘ να αποτελεί το χαρακτηρικόστερο παράδειγμα της αμέλειας που επέδειξε η χώρα για τα μέτρα πρόληψης. Παρά την καραντίνα που έχει επιβληθεί στη χώρα πάντως, ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν πτοείται.

Ο προπονητής της Τότεναμ "συνελήφθη" από τον φωτογραφικό φακό να βρίσκεται σε πάρκο του Λονδίνου μαζί με κάποιους εκ των παικτών του, έχοντας στο χέρι χρονόμετρο. Το συγκεκριμένο γεγονός έφερε την άμεση αντίδραση της αγγλικής ομάδας, η οποία προειδοποίησε τον ίδιο και όλα τα μέλη της για το γεγονός πως πρέπει να τηρούνται τα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

AP Photo/Jens Meyer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ