ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Σε καραντίνα ο Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι

Manchester City's Benjamin Mendy gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and West Ham at Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Feb. 19, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Benjamin Mendy gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and West Ham at Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Feb. 19, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Σε καραντίνα τέθηκε προληπτικά ο αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Μπενζαμέν Μεντί, καθώς μέλος της οικογένειάς του διακομίσθηκε στο νοσοκομείο μετά από συμπτώματα ύποπτα για κορονοϊό.

Μέλος της οικογένειας του Μπενζαμέν Μεντί διακομίσθηκε την Πέμπτη στο νοσοκομείο του Μάντσεστερ μετά από εμφάνιση συμπτωμάτων υπόπτων για κορονοϊό.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ της Σίτι τέθηκε προπληπτικά σε καραντίνα και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο 25χρονος προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Πέμπτης με τους συμπαίκτες του στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει του ματς με την Μπέρνλι (14/3, 17:00) στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Premier League.

Υπενθυμίζεται ότι η προγραμματισμένη για χθες (11/3) αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ αναβλήθηκε ως προληπτικό μέτρο κατά του κορονοϊού καθώς μέλη των Λονδρέζων φέρονται να είχαν έλθει σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό για τους 32 του Europa League.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ