ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Σε καραντίνα οι παίκτες της Άρσεναλ που ήρθαν σε επαφή με τον Μαρινάκη

Arsenal's players celebrate a goal during the Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at the Emirates Stadium in London, Saturday, March 7, 2020.(AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's players celebrate a goal during the Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at the Emirates Stadium in London, Saturday, March 7, 2020.(AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Στην αποκάλυψη πως οι παίκτες της Άρσεναλ που ήρθαν σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό βρίσκονται σε καραντίνα, προχώρησε η εφημερίδα "Times".

Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ προετοιμάζονταν για να αναμετρηθούν το βράδυ της Τετάρτης σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Premier League, όμως το γεγονός πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό άλλαξε τα δεδομένα.

Αιτία το ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είχε έρθει σε επαφή με μέλη της Άρσεναλ στο πλαίσιο του πρόσφατου αγώνα των δύο ομάδων στην Αγγλία για τους "32" του Europa League, με την Μάντσεστερ Σίτι να ανακοινώνει επίσημα πως πάρθηκε η απόφαση για αναβολή του αγώνα, ως προληπτικό μέτρο έπειτα από συμβουλή του ιατρικού τους επιτελείου.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας "Times", υπήρχαν και παίκτες της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα που είχαν έρθει σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο ματς της 27ης Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να βρίσκονται τώρα σε καραντίνα μέχρι να περάσει το διάστημα των 14 ημερών.

Μετά από το ματς με τον Ολυμπιακό, η Άρσεναλ έχει δώσει δύο αγώνες, με την Πόρτσμουθ στο FA Cup και με την Γουέστ Χαμ στην Premier League, με την περίοδο απομόνωσης να λήγει πάντως την Παρασκευή και να επιτρέπει στο σύλλογο να καταστρώσει κανονικά τα πλάνα του ενόψει του αγώνα με την Μπράιτον για το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Σημειώνεται πως στα όποια ιατρικά τεστ έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής οι παίκτες και το επιτελείο των Λονδρέζων δεν έχει βρεθεί κάποιος θετικός στο κορονοϊό, με το σύλλογο να περιμένει από όλους τους παίκτες να επιστρέψουν από την Πέμπτη στις προπονήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γουλβς προς UEFA: "Αχρείαστο ρίσκο ο αγώνας, ανησυχούμε και για τον Ολυμπιακό"
Κορονοϊός: Αναβολή στο Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ λόγω Μαρινάκη
Κορονοϊός: Κανένα κρούσμα στη Νότιγχαμ Φόρεστ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ