ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη

Στιγμιότυπο από την συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση συνεργασίας μεταξύ της ΑΝΕΚ Lines και του Ομίλου Interamerican στο πλοίο "Ελυρος", Πέμπτη 7 Μαΐου 2009, για την παροχή βοηθείας στους επιβάτες των πλοίων της ΑΝΕΚ. Στη φωτογραφία ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTERAMERICAN, Γιώργος Κώτσαλος (Α) και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΚ LINES, Γιάννης Σ. Βαρδινογιάννης (Δ).
Στιγμιότυπο από την συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση συνεργασίας μεταξύ της ΑΝΕΚ Lines και του Ομίλου Interamerican στο πλοίο "Ελυρος", Πέμπτη 7 Μαΐου 2009, για την παροχή βοηθείας στους επιβάτες των πλοίων της ΑΝΕΚ. Στη φωτογραφία ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTERAMERICAN, Γιώργος Κώτσαλος (Α) και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΚ LINES, Γιάννης Σ. Βαρδινογιάννης (Δ). EUROKINISSI

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη, μέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη, εισήχθη στην εντατική του Ευαγγελισμού με συμπτώματα κορονοϊού.

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού νοσηλεύεται ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη με συμπτώματα κορονοϊού. Το μέλος της γνωστής οικογένειας και εκ των ισχυρών ανδρών της ΑΝΕΚ εισήχθη στο νοσοκομείο ύστερα από πυρετό δύο ημερών.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη αποτέλεσε επί χρόνια τον ισχυρό άνδρα της ΑΝΕΚ Lines, ενώ μέχρι το 2013 βρισκόταν στο ΔΣ της Hellenic Seaways.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ΑΝΕΚ, όπως και ο ίδιος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη, δεν έχει επιχειρηματικά οποιαδήποτε σχέση με τον όμιλο Βαρδινογιάννη (Motor Oil, Avin, Shell Ελλάς, STAR TV κλπ) ενώ ποτέ δεν είχε εμπλακεί και με τον Παναθηναϊκό ή τον ΟΦΗ σε αντίθεση με τα αδέρφια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ