ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Στην Τουρκία θα συνεχιστούν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών

Fenerbahce players celebrate their goal against Zenit St. Petersburg during the Europa League round of 32 soccer match between Fenerbahce and Zenit, in Istanbul, Tuesday, Feb. 12, 2019. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Fenerbahce players celebrate their goal against Zenit St. Petersburg during the Europa League round of 32 soccer match between Fenerbahce and Zenit, in Istanbul, Tuesday, Feb. 12, 2019. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Η Τουρκία συνεχίζει να έχει αγωνιστική δράση, με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να ανακοινώνει την Τρίτη 17 Μαρτίου ότι οι αγώνες θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του Απριλίου δίχως την παρουσία φιλάθλων.

Η Ιταλία, η Ισπανία και η Ελβετία είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης έχουν διακόψει κάθε αθλητική δραστηριότητα εξαιτίας του κορονοϊού, αλλά στην Τουρκία συνεχίζουν να λειτουργούν σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ή περίπου έτσι.

Το απόγευμα της Τρίτης 17 Μαρτίου, ο πρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νιχάτ Οζντεμίρ, ανακοίνωσε την απόφαση να συνεχιστούν οι αγώνες των εγχώριων πρωταθλημάτων μέχρι το τέλος του Απριλίου. Το μοναδικό μέτρο πρόληψης για την εξάπλωση του κορονοϊού που θα λαμβάνεται θα είναι η διεξαγωγή των αναμετρήσεων δίχως την παρουσία φιλάθλων.

AP Photo/Lefteris Pitarakis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ