ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέτσας: "Ενώνουμε τη φωνή μας με τον Ολυμπιακό, να μην ταξιδέψει"

Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ρωτήθηκε για το Αρμάνι - Ολυμπιακός, ξεκαθαρίζοντας και από τη δική του πλευρά οτι οι ερυθρόλευκοι δεν πρέπει να ταξιδέψουν στο Μιλάνο. (VIDEO)

Μετά από την ενημέρωση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγεία προς την ΚΑΕ Ολυμπιακός για αναστολή του ταξιδιού στο Μιλάνο λόγω του κορονοϊού ήρθε και η σύσταση του Στέλιου Πέτσα.

Σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε: Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας απάντησε σε σχετική ερώτηση πως: "Η θέση της Πολιτείας έχει εκφραστεί. Έχει δοθεί σύσταση από τον ΕΟΠΥΥ στην ΚΑΕ να μην ταξιδέψει στο Μιλάνο. Εμείς λέμε πως θα πρέπει να το ξαναδούν οι αρχές της Euroleague. Οι Ιταλικές αρχές έχουν αναστείλει την λειτουργία των πρωταθλημάτων.

Είναι οξύμωρο να μην γίνονται εθνικά παιχνίδια και να γίνονται διεθνή. Έχουμε πει στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, να μην ταξιδέψει και θα ενώσουμε την φωνή την δική μας με της ομάδας, γιατί ξέρουμε πως υπάρχουν πολλές επιπτώσεις. Τι θα γίνει με την επιστροφή τους, τι θα γίνει με τα υπόλοιπα παιχνίδια, τι θα γίνει με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στα μέλη της ομάδας. Θα πρυτανεύσει η λογική, δεν είναι αυτή τη στιγμή σκόπιμο να γίνει το ματς".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ