ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Θετικό στον ιό μέλος της McLaren, αποσύρθηκε από το GP Αυστραλίας

Κορονοϊός: Θετικό στον ιό μέλος της McLaren, αποσύρθηκε από το GP Αυστραλίας

Η McLaren ανακοίνωσε ότι μέλος της ομάδας της νοσεί με τον κορονοϊό και έτσι αποφάσισε να αποσυρθεί από το Αυστραλιανό GP.

Ο κορονοϊός δεν άργησε να χτυπήσει σημαντικά και την Formula 1, μία μέρα μάλιστα πριν ξεκινήσει το Αυστραλιανό GP, ο πρώτος αγώνας της χρονιάς δηλαδή.

Το προηγούμενο δ ιάστημα τρεις μηχανικοί (ένας της Haas και δύο της McLaren) είχαν τεθεί σε καραντίνα και τώρα η McLaren ανακοίνωσε ότι ένα μέλος της ομάδας της είναι θετικό σε κορονοϊό. Ως εκ τούτου αποφασίστηκε να αποσυρθεί από το Αυστραλιανό GP. Ο CEO, Ζακ Μπράουν και o αρχηγός, Αντρέας Σάιντλ, ενημέρωσαν τη Formula 1, αφού στόχος είναι να προστατευθεί όχι μόνο η ίδια η ομάδα, αλλά και οι αντίπαλοι της.

Μάλιστα, τονίζει ότι το μέλος είχε μπει σε καραντίνα, αμέσως μόλις παρουσίασε τα συμπτώματα. Κάπως έτσι, η διεξαγωγή του πρώτου Grand Prix της σεζόν τίθεται υπό αμφισβήτηση, αφού ένα σημαντικό μέλος της Formula 1 είναι εκτός. Την Τετάρτη (11/3) ο οδηγός της Mercedes, Λίουις Χάμιλτον, είχε κάνει επικριτικά σχόλια προς τη διοργανώτρια Αρχή.

"Είμαι πολύ έκπληκτος που είμαι εδώ. Είναι ωραίο που έχουμε αγώνες, αλλά για μένα είναι σοκαριστικό που καθόμαστε όλοι μαζί σε αυτό το δωμάτιο. Όλος ο κόσμος έχει αντιδράσει, ίσως λίγο καθυστερημένα. Βλέπουμε το NBA να αναβάλλεται και η F1 συνεχίζει" ανέφερε ο Βρετανός πρωταθλητής στη συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ