ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Θετικός και ο Ματουιντί στην Γιουβέντους

Juventus' Blaise Matuidi grimaces during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Blaise Matuidi grimaces during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Δεύτερο κρούσμα θετικό στον κορονοϊό βρέθηκε στη Γιουβέντους με τον σύλλογο της Ιταλίας να ανακοινώνει πως ο Ματουιντί έκανε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως έχει τον COVID-19.

Μετά τον Ντανιέλε Ρουγκάνι ο οποίος ανακοινώθηκε από τη Γιουβέντους πως είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό στις 12 Μαρτίου ο σύλλογος της Ιταλίας ανακοίνωσε πως ένας ακόμη παίκτης της μετά τα σχετικά τεστ έχει τον COVID-19.

Ο λόγος για τον Ματουιντί ο οποίος ήταν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Γιουβέντους σε καραντίνα αλλά έκανε τις εξετάσεις που βγήκαν θετικές. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της ο σύλλογος της Ιταλίας ο Ματουιντί είναι καλά στην υγεία του, είναι ασυμπτωματικός και άμεσα θα κάνει νέες εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ