ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Την Παρασκευή (3/4) η χειρότερη μέρα της πανδημίας στην Ελλάδα

Στιγμιότυπο σπό το νοσοκομείο Αμαλιάδας. Στο νοσηλευτικό ίδρυμα έχει κλείσει η παθολογική κλινική με εντολή του ΕΟΔΥ ενώ το προσωπικό της τίθεται σε κατ' οικον καραντίνα, μετά την αποκάλυψη ότι 66χρονος από την Αμαλιάδα που επέστρεψε από ταξίδι στην Αίγυπτο και το Ισραήλ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με πνευμονία στο νοσοκομείο του Ρίο.
(EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)
Στιγμιότυπο σπό το νοσοκομείο Αμαλιάδας. Στο νοσηλευτικό ίδρυμα έχει κλείσει η παθολογική κλινική με εντολή του ΕΟΔΥ ενώ το προσωπικό της τίθεται σε κατ' οικον καραντίνα, μετά την αποκάλυψη ότι 66χρονος από την Αμαλιάδα που επέστρεψε από ταξίδι στην Αίγυπτο και το Ισραήλ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με πνευμονία στο νοσοκομείο του Ρίο. (EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ) EUROKINISSI

Διψήφιος αριθμός νεκρών για πρώτη φορά σε μία ημέρα στην Ελλάδα, καθώς δέκα συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους για να ανέβει ο αριθμός των θυμάτων του κορονοϊού στους 63.

Την ώρα που η πανδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται με ραγδαίο ρυθμό σε όλο τον κόσμο, την ώρα που περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι έχουν μπει σε αυτοπεριορισμό σε κάθε γωνιά του πλανήτη, στην Ελλάδα δίνεται μια τεράστια, αλλά ταυτόχρονα άνιση μάχη με τον κορονοϊό .

Ο αριθμός των θυμάτων έφτασε τους 63, καθώς στη διάρκεια της Παρασκευής (3/4) έχασε τη ζωή του διψήφιος αριθμός ανθρώπων με αποτέλεσμα η ημέρα να χαρακτηριστεί ως η χειρότερη αυτής της δύσκολης περιόδου που διανύουμε τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε το απόγευμα 99 νέα κρούσματα και 1613 συνολικά, αλλά και έξι θανάτους που έγιναν δέκα αργότερα το βράδυ όταν άφησαν τις τελευταίες τους πνοές ένας 68χρονος στο νοσοκομείο Αττικόν, ένας 44χρονος στο Πανεπιστημιακό Πάτρας, μία 85χρονη από την Κοζάνη και μια 89χρονη από την Πτολεμαΐδα.

Σύμφωνα με το news247.gr ο πρώτος άνδρας νοσηλευόταν σε ΜΕΘ στο Αττικό, ενώ ο44χρονος νοσηλευόταν με υποκείμενο νόσημα στην αιματολογική κλινική, για άλλο λόγο. Φαίνεται να παρουσίασε συμπτώματα και τον μετέφεραν στη μονάδα κορονοϊού. Του έκαναν τεστ και βγήκε θετικό για κορονοϊό. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και κατέληξε.Θετικήφέρεται να είναι και η σύζυγος τους. Επίσης η 85χρονη ήταν από το χωριό Δαμασκηνιά και νοσηλευόταν περίπου 10 μέρες.

Διαβάστε τη σχετική ειδησεογραφία εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ