ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Θορυβημένοι στον Ολυμπιακό για το ταξίδι στο Μιλάνο

EUROLEAGUE / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Απόλυτα λογικές οι αντιδράσεις στον Ολυμπιακό, τα μέλη του οποίου προβληματίζονται από το ταξίδι που πρέπει να κάνουν στην καρδιά του προβλήματος, στο Μιλάνο και την Ιταλία των εκατοντάδων νεκρών.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει ανησυχήσει από την εξάπλωση του κορονοϊού, δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν παίρνει τα μέτρα του για να αντιμετωπίσει τους κινδύνους. Κάποιοι φοβούνται, κάποιοι είναι απλά πιο προσεκτικοί, υπάρχουν όμως και οι προβληματισμένοι παίκτες του Ολυμπιακού που είναι αναγκασμένοι να ταξιδέψουν στο Μιλάνο μετά από την άρνηση της EuroLeague στο αίτημα των ερυθρόλευκων να διεξαχθεί η αναμέτρησή τους με την Αρμάνι είτε σε άλλη πόλη της Ιταλίας, είτε σε γήπεδο άλλης χώρας.

Όπως είναι απολύτως λογικό, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και τα μέλη του προπονητικού team δεν αισθάνονται άνετα στην ιδέα ότι πρέπει να ταξιδέψουν στην καρδιά του προβλήματος, στην πόλη της γειτονικής χώρας που έχει πλέον εκατοντάδες νεκρούς από την ραγδαία εξάπλωση του φονικού ιού . Κάποιοι έχουν παιδιά, κάποιοι έχουν ανθρώπους σε ευαίσθητη ηλικία, κάποιοι έχουν έγκυες συζύγους. Από την άλλη, όμως, δεν μπορούν να κάνουν πολλά, υπό την έννοια ότι είναι αναγκασμένοι να υπακούσουν στις εντολές της EuroLeague που προς το παρόν τουλάχιστον αρνείται να προστατεύσει τις ομάδες της.

Μένει να δούμε αν έστω και την ύστατη ώρα ο Ζόρντι Μπερτομέου αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και βγάλει από αυτή τη δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ