ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Το αισιόδοξο και δυνατό μήνυμα του Μιχάιλοβιτς

Bologna coach Sinisa Mihajlovic celebrates at the end of Serie A soccer match between Bologna and Spal at the Dall'Ara stadium, in Bologna, Italy, Friday, Aug. 30, 2019. (AP Photo/Marco Vasini)
Bologna coach Sinisa Mihajlovic celebrates at the end of Serie A soccer match between Bologna and Spal at the Dall'Ara stadium, in Bologna, Italy, Friday, Aug. 30, 2019. (AP Photo/Marco Vasini) AP PHOTO/MARCO VASINI

Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχάιλοβιτς, υποστήριξε ότι η επιστροφή στην ομαλότητα και την ποδοσφαιρική δράση μετά το τέλος του κορονοϊου θα είναι τόσο όμορφη φέρνοντας ως παράδειγμα τη δική του μάχη με τη λευχαιμία.

Η Ιταλία είναι η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή από τον κορονοϊό με 2.158 νεκρούς και 27.980 επιβεβαιωμένα κρούσματα σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχάιλοβιτς, ο οποίος βρήκε πρόσφατα νικητής από μάχη με τη λευχαιμία συνέστησε στους Ιταλούς ν' ακολουθούν τις συμβουλές του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο Σέρβος μέσα από συνέντευξη στο Gazzetta dello Sport έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και τόνισε ότι η ότι η επιστροφή στην ομαλότητα και την ποδοσφαιρική δράση μετά το τέλος του κορονοϊου θα είναι τόσο όμορφη.

"Θα τελειώσουμε το πρωτάθλημα και όλα θα είναι ωραία. Οι γιατροί κάνουν εξαιρετική δουλειά και θα πρέπει να τους βοηθήσουμε κι εμείς, αποφεύγοντας την αύξηση των κρουσμάτων. Λέω σε όλους τους Ιταλούς να συνεχίσουν ν' ακολουθούν τις οδηγίες. Θα έρθει η κανονικότητα στις ζωές μας.

Θα επανέλθει η χαρά του ποδοσφαίρου. Υποφέρουμε τώρα, αλλά όταν θα τελειώσουν όλα η ομαλότητα θα είναι τόσο όμορφη. Πάλεψα με τη λευχαιμία και τη νίκησα. Δεν εγκατέλειψα το ποδόσφαιρο ούτε από το κρεβάτι του νοσοκομείου", υποστήριξε ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ