ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Το οργισμένο μήνυμα Χάμιλτον για "ανεύθυνους και εγωιστές"

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain poses for a photo at the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Thursday, March 12, 2020. (AP Photo/Rick Rycroft)
Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain poses for a photo at the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Thursday, March 12, 2020. (AP Photo/Rick Rycroft) AP PHOTO/RICK RYCROFT

Ο Λιούις Χάμιλτον χαρακτήρισε ανεύθυνους και εγωιστές όσους δεν σέβονται τα μετρα για τον περιορισμό του κορονοϊού και ευχήθηκε οι άνθρωποι να αλλάξουν, αν ο κόσμος καταφέρει και επιβιώσει από αυτή την κρίση.

Σκληρούς χαρακτηρισμούς για όσους αρνούνται να συμμορφωθούν στα μέτρα που έχουν παρθεί κατά εξάπλωσης του κορονοϊού, επιδεικνύοντας ανώριμη και ανεύθυνη συμπεριφορά, αφιέρωσε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο εξάκις πρωταθλητής της F1 και νυν οδηγός της Mercedes-AMG Petronas αναφέρθηκε στη φονική πανδημία μέσω του λογαριασμού του στο Instagram και εκεί ευχαρίστησε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, ενώ παράλληλα έκανε την ευχη η συγκεκριμένη κρίση να κάνει άπαντες να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τη ζωή τους και τους άλλους.

Κορονοϊός: Το οργισμένο μήνυμα Χάμιλτον για "ανεύθυνους και εγωιστές"
Κορονοϊός: Το οργισμένο μήνυμα Χάμιλτον για "ανεύθυνους και εγωιστές"

Σημειώνεται πως το πρωί της Δευτέρας ανακοινώθηκε η αναβολή και στο Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν στη Φόρμουλα 1. Αυτός είναι ο 8ος αγώνας που ακυρώνεται μετά από Αυστραλία, Μπαχρέιν, Βιετνάμ, Κίνα, Ολλανδία, Ισπανία και Μονακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ