ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Το όχι της ΑΕΚ στον Βέρντε για επιστροφή στην Ιταλία

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντανιέλε Βέρντε αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι ήθελε να επιστρέψει στη Νάπολη λόγω κορονοϊού, αλλά η ΑΕΚ δεν τον άφησε στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων. Η συμβουλή του Καρέρα στον συμπατριώτη του.

Συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα, Il Mattino, παραχώρησε ο Ντανιέλε Βέρντε. Ο εξτρέμ της ΑΕΚ μίλησε στους συμπατριώτες του, καθώς η χώρα είναι αυτή που πλήττεται περισσότερο από κάθε άλλη στην Ευρώπη.

Ο Ναπολιτάνος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να βρεθεί κοντά στην κόρη και τη σύζυγό του, αλλά η Ένωση δεν τον άφησε στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων υγιεινής και προστασίας από τον ιό.

Μάλιστα αυτό τον συμβούλευσε και ο συμπατριώτης του προπονητής του Δικεφάλου, Μάσιμο Καρέρα, όπως υποστήριξε στη συνέντευξη καθώς κατά την επιστροφή θα έπρεπε να παραμείνει σε 14ημερη καραντίνα.

"Οι καφετέριες και τα εστιατόρια είναι ακόμη ανοικτά, αλλά ο κόσμος βγαίνει έξω με την προστατευτική μάσκα. Ήθελα να επιστρέψω στη Νάπολη και να δω την κόρη και τη σύζυγό μου, αλλά η ΑΕΚ δεν με αφήνει. Μας έχει πει να μείνουμε όλοι εδώ.

Μίλησα και με τον προπονητή μου, Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος είναι Ιταλός. Μου είπε ότι όταν επέστρεφα, θα έπρεπε να μπω σε καραντίνα 14 ημερών και θα έχανα χρόνο πριν να επιστρέψω στη δράση.

Μετά σκέφτηκα ότι είναι καλύτερο προληπτικά να μην μετακινηθώ. Έχω ένα μωρό δυο μηνών και σκέφτηκα ότι η πιθανότητα να μεταδώσω τον ιό δεν θα μου επέτρεπε να το πλησιάσω", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντανιέλε Βέρντε.

Η Ιταλία μετρά 5.476 νεκρούς από τον ιό, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις σε 59.138.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ