ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Το χειροκρότημα της ΑΕΚ σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook έστειλε θερμό χειροκρότημα στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας για τη μάχη που δίνουν καθημερινά κατά του κορονοϊού στο πλευρό των ασθενών.

Η Ελλάδα συνεχίζει να δίνει τη μάχη της κόντρα στον κορονοϊό και στην πρώτη γραμμή αυτής βρίσκονται οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας.

Η ΑΕΚ από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media έστειλε με χαρακτηριστικές φωτογραφίες των Μάρκο Λιβάγια, Σέρχιο Αραούχο, Νέναντ Κρίστιτσιτς και Έλντερ Λόπες τη στήριξή της σε όλους τους επαγγελματίες που κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να έχει τη δυνατότητα ο περισσότερος κόσμος να μείνει σπίτι του. Δείτε αναλυτικά:

"Το πιο θερμό μας χειροκρότημα και την πραγματική μας αγάπη στους γιατρούς, στο νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων, που δίνουν τη μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, αλλά και στους συνανθρώπους μας όλων των υπόλοιπων επαγγελματικών κατηγοριών, οι οποίοι αυτές τις ημέρες καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου όλοι εμείς να έχουμε τη δυνατότητα να μένουμε με ασφάλεια στο σπίτι μας!

#aekfc #aekfamily #μένουμεσπίτι #μένουμε_σπίτι #stayathome #quédateencasa #ficaemcasa".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ