ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λοβέρα: "Αυστηροί έλεγχοι στην Ελλάδα, σε απόλυτη καραντίνα"

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάξι Λοβέρα έδωσε συνέντευξη στην Αργεντινή και περιέγραψε πώς βιώνει τη νέα καθημερινότητα στη χώρα μας λόγω του κορονοϊού. "Είμαστε σε απόλυτη καραντίνα" ανέφερε ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού.

Τη νέα του καθημερινότητα λόγω κορονοϊού περιέγραψε στους συμπατριώτες του ο Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού δήλωσε πως η Ελλάδα βρίσκεται σε "απόλυτη καραντίνα", καθώς και ότι για ψώνια έξω πηγαίνει μόνο ο πατέρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Στην Ελλάδα βρισκόμαστε σε απόλυτη καραντίνα. Το μόνο που μας αφήνουν να κάνουμε είναι να πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ, αλλά και γι' αυτό πρέπει να στέλνουμε μήνυμα. Οι έλεγχοι είναι αυστηροί και γι' αυτό είναι λίγοι στο δρόμο. Στην οικογένειά μου πειθαρχούμε στο νόμο. Όπως σε άλλες χώρες, έτσι και στην Ελλάδα υπάρχουν συμπτώματα και θάνατοι, κυρίως για εκείνους που έχουν προβλήματα υγείας.

Η ομάδα μας έχει δώσει προγράμματα για το σπίτι. Για τα ψώνια έξω πηγαίνει ο πατέρας μου. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο για τα απαραίτητα. Το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει, αλλά το πιο σημαντικό τώρα είναι η υγεία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Το "ευχαριστώ πάρα πολύ" στα ελληνικά του Μαρτίνς σε γιατρούς και νοσηλευτές
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ