ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μενεγκίν: "Έχασα δύο φίλους από τον κορονοϊό"

Μενεγκίν: "Έχασα δύο φίλους από τον κορονοϊό"

Ο Ντίνο Μενεγκίν μίλησε στο Walla!Sport για την πανδημία, το γεγονός πως έχασε δύο φίλους του από τον κορονοϊό και την αφέλεια που έδειξαν οι νέοι στην Ιταλία.

Όταν ακόμη ήταν εν δράσει, ο Ντίνο Μενεγκίν ήταν κυρίαρχος στο παρκέ, δεν φοβόταν κανέναν και προκαλούσε τρόμο στους αντιπάλους του. Τις τελευταίες εβδομάδες όμως κι αυτός, όπως όλοι στην Ιταλία, έχει έναν κοινό εχθρό που κάνει μεγάλη ζημιά στη γειτονική χώρα: τον κορονοϊό.

Ο θρύλος της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε στο Walla!Sport για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, ενώ εξήγησε πως από πολύ νωρίς αυτός κι η σύζυγός του αντιλήφθηκαν τη σοβαρότητα της κατάστασης και κλείστηκαν στο σπίτι -ήδη από τις 24 Φεβρουαρίου. Αποτελεί άλλωστε κομμάτι των ευπαθών ομάδων, αυτών που έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα απέναντι στον κορονοϊό, όντας 70 ετών.

"Βιώνουμε μία δραματική κατάσταση στην Ιταλία. Αν θέλετε να σώσετε τη ζωή σας και αυτή των αγαπημένων σας, υπακούστε στις υποδείξεις της κυβέρνησης και μείνετε το σπίτι. Αν θέλετε να σώσετε τη ζωή των γονιών και των φίλων σας, μείνετε σπίτι" ανέφερε αρχικά, απευθυνόμενος προς τον κόσμο του Ισραήλ, για να συνεχίσει: "Ευτυχώς εγώ κι η οικογένειά μου είμαστε καλά, αλλά έχασα δύο φίλους από αυτή την πανδημία. Έναν στη Βενετία κι έναν στο Μπέργκαμο, αλλά εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί δεν κατάφερα ούτε στην κηδεία να πάω. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό".

Δεν παρέλειψε μάλιστα να σταθεί στην αφέλεια που έδειξε η κοινωνία στην Ιταλία, και δη οι νέοι: "Στην αρχή νόμιζαν ότι όλο αυτό δεν τους αφορούσε, νόμιζαν ότι είναι ο Σούπερμαν. Μέχρι πριν από δέκα μέρες, έβλεπες ακόμη τον κόσμο να κυκλοφορεί στον δρόμο, να κάνει γυμναστική, περιπάτους με τα παιδιά. Δεν μπορούσα να το πιστέψω όλο αυτό! Πλέον υπάρχουν αστυνομικοί και στρατιώτες στους δρόμους για να επιβλέπουν την κατάσταση".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ