ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο κορονοϊός κόβει τους μισθούς του Σίλβερ και δεκάδων παραγόντων του ΝΒΑ

NBA Commissioner Adam Silver speaks at a news conference before an NBA preseason basketball game between the Houston Rockets and the Toronto Raptors Tuesday, Oct. 8, 2019, in Saitama, near Tokyo. (AP Photo/Jae C. Hong)
NBA Commissioner Adam Silver speaks at a news conference before an NBA preseason basketball game between the Houston Rockets and the Toronto Raptors Tuesday, Oct. 8, 2019, in Saitama, near Tokyo. (AP Photo/Jae C. Hong) AP PHOTO/JAE C. HONG

Σε ποσοστό 20% θα περικοπούν οι μισθοί του Κομισάριου Άνταμ Σίλβερ και δεκάδων ακόμη πρωτοκλασάτων παραγόντων του ΝΒΑ, την ώρα που η ζημιά της Λίγκας εκτιμάται πλέον μεγαλύτερη του ενός δις δολαρίων.

Κάθε μέρα και χειρότερη γίνεται η κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Το βράδυ της Πέμπτης (26/3) ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN αποκάλυψε ότι τόσο ο Κομισάριος της Λίγκας, όσο και δεκάδες ακόμη πρωτοκλασάτοι παράγοντές της παγκοσμίως θα δουν τους μισθούς τους να κόβονται σε ποσοστό 20% για άγνωστο χρονικό διάστημα, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η τεράστια ζημιά που έχει υποστεί το ΝΒΑ και εκτιμάται πλέον σε δισεκατομμύρια δολάρια!

" Όπως συμβαίνει και με άλλες εταιρείες, έτσι και εμείς πρέπει να κάνουμε κάποια προσωρινά βήματα ώστε να αντιμετωπίσουμε την σκληρή πραγματικότητα που επηρεάζει τον οργανισμό μας" ήταν το σχόλιο του Μάικ Μπας, εκπροσώπου του ΝΒΑ, που ουσιαστικά επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Βοϊναρόφσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ