ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ράντολφ: "Οι περισσότεροι ανησυχούσαν πριν από το ταξίδι στο Μιλάνο"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άντονι Ράντολφ αναφέρθηκε σε όσα γίνονται στην Ισπανία τις τελευταίες ημέρες, το ταξίδι της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μιλάνο, αλλά και τον τρόπο που έχει βρει για να μένει σε φόρμα.

Ο Άντονι Ράντολφ μίλησε στο Undefeated για την καραντίνα της Ισπανίας, αλλά και το κλίμα που υπήρχε στη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο (η ισπανική ομάδα είχε ταξιδέψει αυθημερόν στη Λομβαρδία, λόγω του κορονοϊού). Ο αριστερόχειρας φόργουορντ της "Βασίλισσας" εξήγησε αρχικά πως "είναι λίγο απογοητευτικό να μην ξέρεις μέχρι πότε θα σταματήσει η σεζόν, ή ακόμη το ενδεχόμενο να αναβληθεί οριστικά. Καταλαβαίνουμε όμως ότι αυτή την στιγμή, η υγεία και η ασφάλεια όλων είναι το πιο σημαντικό πράγμα".

Εν συνεχεία, ρωτήθηκε για το πώς αντιμετώπισαν αυτός κι οι συμπαίκτες του, όσα έγιναν στο ταξίδι προς την Ιταλία, δεδομένου ότι εν συνεχεία έγινε γνωστό πως ο Τρέι Τόμπκινς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Πάνω σε αυτό είπε πως "οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες μου και από το προπονητικό επιτελείο ανησυχούσαν για το ταξίδι στο Μιλάνο. Αλλά ξέρεις, εμείς οι αθλητές σκεφτόμασταν στο τέλος με τη λογική ότι όλα θα πάνε καλά και θα μας προστατεύσουν. Τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για να είμαστε καλά, είχαμε γάντια, μάσκες και αντισηπτικά σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Ήταν ατυχία που μετά την επιστροφή από το Μιλάνο, κι αφού εν τω μεταξύ παίξαμε δύο αγώνες, μάθαμε ότι ένας συμπαίκτης μου είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό".

Όσο για το πώς περνάει τον -πολύ- ελεύθερο χρόνο του και τι κάνει για να μείνει, όσο γίνεται, σε καλή κατάσταση; "Παίζω το Dance 2020 με την κόρη μου στο Playstation 4. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για μένα να μείνω σε φόρμα. Είμαστε στα σπίτια μας όλοι, σε καραντίνα. Οι μόνες περιπτώσεις που μας επιτρέπεται να βγούμε από το σπίτι είναι για να πάμε να αγοράσουμε τρόφιμα, να βάλουμε βενζίνη στο αμάξι ή να επισκεφτούμε το νοσοκομείο" απάντησε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι η EuroLeague έχει ανακοινώσει πως κατεβάζει ρολά τουλάχιστον μέχρι τις 11 Απριλίου, ενώ η Liga Endesa μέχρι τις 24 Απριλίου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ