ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρίμπας: "Οι διαρροές στόχο έχουν να χαλάσουν τα αποδυτήρια"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ËÏÔÆÅÓÊÉ(Á) ÑÉÌÐÁÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ËÏÔÆÅÓÊÉ(Á) ÑÉÌÐÁÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πάου Ρίμπας προστέθηκε στη λίστα των παικτών που τοποθετήθηκαν μέσω Twitter για τις διαρροές αναφορικά με το "ψαλίδι" στα συμβόλαια των παικτών της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα εξελίχθηκε σε... Big Brother τις τελευταίες ημέρες, από την στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση της διοίκησης του συλλόγου για μεγάλο ψαλίδι στην μισθοδοσία όλων των εργαζομένων της (παικτών, προπονητών και υπαλλήλων) λόγω του κορονοϊού.

Το δημοσίευμα της Mundo Deportivo την Παρασκευή (27/3) δε, έφερε μεγάλες αντιδράσεις από την πλευρά των παικτών της ομάδας του Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ο Νίκολα Μίροτιτς, ο Άλεξ Αμπρίνες και ο Άντε Τόμιτς τοποθετήθηκαν για όσα έχουν γραφτεί, με τον Πάου Ρίμπας να προστίθεται στη λίστα αυτών που σχολίασαν το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας.

" Δεν είναι ευπρόσδεκτες ούτε οι διαρροές ούτε οι προσπάθειες χειραγώγησης που σκοπό έχουν να χαλάσουν το κλίμα στα αποδυτήρια. Είμαστε ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες -για όλους- καταστάσεις" ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω Twitter ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ