ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στις 12 Απριλίου θα ξεκινήσει το ΝΒΑ HORSE

Στις 12 Απριλίου θα ξεκινήσει το ΝΒΑ HORSE
AP Photo/Jeff Chiu AP PHOTO/JEFF CHIU

Όλες οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού στον οποίο θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι Κρις Πολ, Τρέι Γιανγκ και Ζακ ΛαΒίν.

Ακόμα και εν μέσω καραντίνας το ΝΒΑ βρίσκει τρόπους για να κρατάει σε… εγρήγορση τους πιστούς φίλους του, όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό. Έτσι έγινε γνωστό ότι το NBA HORSE, ο διαγωνισμός σουτ δηλαδή, θα ξεκινήσει στις 12 Απριλίου και θα καλυφθεί από το ESPN. Συνολικά θα συμμετάσχουν οκτώ πρώην και νυν αθλητές και αθλήτριες του ΝΒΑ και το WNBA, που θα είναι χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

Στο πρώτο θα βρίσκονται οι Τρέι Γιανγκ (Ατλάντα Χοκς), Μάικ Κόνλεϊ (Γιούτα Τζαζ), Τσόνσεϊ Μπίλαπς (αναλυτής πλέον του ESPN) και η Ταμίκα Κάτσινγκς, η οποία πρόσφατα μπήκε στο Hall of Fame.

Στο δεύτερο γκρουμ συναντάμε τον Κρις Πολ (Οκλαχόμα Θάντερ), τον Ζακ ΛαΒίν (Σικάγο Μπουλς), τον θρύλο των Σέλτικς και νυν αναλυτή του ESPN Πολ Πιρς και την Άλι Κουίγκλι των Σικάγο Σκάι.

Το πρόγραμμα της… πρεμιέρας έχει ως εξής: Γιανγκ-Μπίλαπς, Κάτσινινγκς-Κόνλεϊ, Λαβίν-Πιρς και Πολ-Κουίγκλι. Οι νικητές των δύο πρώτων αγώνων από κάθε γκρουπ θα ανταμώσουν στα ημιτελικά που θα διεξαχθούν στις 16 Απριλίου, ενώ την ίδια ημέρα έχει οριστεί και ο τελικός.

Το στρίψιμο του νομίσματος θα κρίνει ποιος παίκτης θα ξεκινήσει πρώτος να σουτάρει, ενώ όποιος χάσει πέντε σουτ, σχηματίζοντας έτσι το «H-O-R-S-E», θα αποκλείεται από τη συνέχεια. Εξυπακούεται πως τα καρφώματα δεν επιτρέπονται.

Η State Farm θα δωρίσει περισσότερα από 200.000 δολάρια που θα χρησιμοποιηθούν για την προσπάθεια καταπολέμησης του κορονοϊού. Η λίγκα μέσω της καμπάνιας «NBA Together» έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 74 εκατομμύρια δολάρια για την ανακούφιση όσων έχουν «χτυπηθεί» από τον φονικό ιό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ