ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τσιτσιπάς: "Δεν είμαι τεμπέλης"

Τσιτσιπάς: "Δεν είμαι τεμπέλης"
AP PHOTO/KAMRAN JEBREILI

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και εξέφρασε την ανυπομονησία του για την επιστροφή της αγωνιστικής δράσης.

Ο Έλληνας τενίστας τόνισε πως προπονείται καθημερινά και επιδιώκει να κρατιέται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική και πνευματική κατάσταση, γιατί κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει αυτό το “διάλειμμα” στο Tour.

Πάντως, ο 21χρονος πρωταθλητής δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ο χρόνος κυλάει πιο αργά από ποτέ, χωρίς τένις.

Αναλυτικά όσα είπε:

Σίγουρα θα επηρεαστούμε από την διακοπή. Είναι σαν ένα μεγάλο διάλειμμα στο Tour και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρουμε πότε θα ολοκληρωθεί. Μου λείπει η αγωνιστική δράση, γιατί τα τουρνουά με κρατάνε ζωντανό καθημερινά.

Πραγματικά αδημονώ για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ελπίζω να μην αργήσει πολύ αυτό. Μέχρι τότε, προσπαθώ να κρατιέμαι σε φόρμα, αλλά ο χρόνος κυλάει πολύ αργά.

Προσπαθώ να είμαι ενεργός καθημερινά, να τρέχω έξω, να κάνω γυμναστική και το σώμα μου να συνηθίζει σε αυτές τις συνθήκες. Είναι πρόκληση για εμένα να παραμείνω σε φόρμα. Δεν θέλω να είμαι τεμπέλης και απλά να κάθομαι.

Πάντα πρέπει να βρίσκεις λύσεις για να βρίσκεται σε καλή κατάσταση το σώμα σου. Φυσικά, θέλω να βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και πνευματικά”.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ