ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τζόκοβιτς: "Σωστή απόφαση η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων"

Serbia's Novak Djokovic returns the ball to Tunisia's Malek Jaziri in a match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Monday, Feb. 24, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Serbia's Novak Djokovic returns the ball to Tunisia's Malek Jaziri in a match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Monday, Feb. 24, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξέφρασε την άποψή του για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο Σέρβος τενίστας, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, δεν έχει κατακτήσει ποτέ του χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Είναι η μοναδική σπουδαία διάκριση που λείπει από το παλμαρέ του και δεν θα προστεθεί τελικά ούτε φέτος. Η Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε, αποφάσισε την αναβολή της διοργάνωσης που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Ιούλιο και την μετακίνησή της στο καλοκαίρι του 2021.

Ποια η άποψη του Νόλε για αυτή την σκληρή απόφαση, στις μέρες της πανδημίας του κορονοϊού;

"Είμαι στεναχωρημένος που οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν, αλλά είμαι σίγουρος πως είναι η σωστή επιλογή, σκεπτόμενοι την υγεία όλων όσων θα συμμετείχαν σε αυτό. Από τώρα, κοιτάμε μπροστά, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2021", έγραψε στα social media ο Σέρβος.

Η ανάρτησή του:

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ