ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζιάγκος: "Μένουμε στο σπιτικό μας, επαναπροσδιορίζουμε τη σχέση μας με τον χώρο μας"

Ζιάγκος: "Μένουμε στο σπιτικό μας, επαναπροσδιορίζουμε τη σχέση μας με τον χώρο μας"
EUROKINISSI

Το δικό του μήνυμα για το πως πρέπει να αντιμετωπίσει ο κόσμος τον κορονοϊό εστειλε μέσω της ιστοσελίδας του Ρεθύμνου ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος.

Στη νέα πραγματικότητα που δεν έχει προπονήσεις, παρκέ και μπάλες προσπαθεί να προσαρμοστεί και ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Ο προπονητής του Ρεθύμνου Cretan Kings μίλησε στο rethymnobc.gr για τον φόβο του άγνωστου και εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τον χώρο μας καθώς ουδείς να γνωρίζει πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα με την εξάπλωση του κορονοϊού να συνεχίζεται με ραγδαίο ρυθμό.

" Είναι μία πρωτοφανής συνθήκη για τις δικές μας γενιές. Το δυσάρεστο είναι ότι στον φόβο του άγνωστου και του αχαρτογράφητου που φυσιολογικά αισθάνεται κάθε άνθρωπος, έρχεται να προστεθεί και η τρομολαγνία κάποιων μέσων, που επενδύουν στον φόβο και την αγωνία, αμπαλάροντας την είδηση με ηχητικά εφέ και ρεπορτάζ τρόμου, επιβαρύνοντας την ήδη ζορισμένη ψυχολογία του κόσμου. Ψυχραιμία, προσαρμοστικότητα, πειθαρχία και θα περάσει και αυτό. Οι παίκτες αντιμετώπισαν την αναβολή ως αναγκαία επιλογή. Η απότομη αλλαγή έξω από τη ρουτίνα του επαγγελματικού μας μικρόκοσμου δεν άρεσε σε κανέναν, όμως έδειξαν με τη στάση τους ότι μπροστά στην υγεία και την ανθρώπινη ζωή το μπάσκετ και η δουλειά έρχονται δεύτερα. Η απομόνωση κρύβει ευκαιρίες που πρέπει να ανακαλύψουμε.Δε μένουμε απλά σπίτι. Ζούμε το σπιτικό μας.Επαναπροσδιορίζουμε τη σχέση μας με το χώρο μας, τους ανθρώπους μας και εκτιμούμε την αξία του χρόνου που επιτέλους μας δίνει την ευκαιρία να τον προλάβουμε και να τον απολαύσουμε. Δεν μπορεί να προβλέψει κανείς με σιγουριά ποια θα είναι η εξέλιξη στο πρωτάθλημα. Με τα τωρινά δεδομένα η οριστική διακοπή φαίνεται να είναι το πιθανότερο σενάριο, χωρίς να σημαίνει ότι είναι μία εύκολη και ανέξοδη λύση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η όποια απόφαση οφείλει να έχει σκεπτικό και προτεραιότητες" ήταν τα λόγια του Έλληνα προπομνητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ