ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η Πλατεία πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον Πανιώνιο

Φωτογραφική σύνθεση για το αφιέρωμα στον Πανιώνιο
Φωτογραφική σύνθεση για το αφιέρωμα στον Πανιώνιο 24MEDIA CREATIVE TEAM / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο Τάκης Φύσσας θυμάται την απόρριψη σε ηλικία 10 ετών, ο Νίκος Σπυρόπουλος είναι πιστός στρατιώτης, ο Νίκος Μίχαλος ξέρει γιατί ο Πανιώνιος έφτασε ως εδώ και ο θρύλος της ομάδας, Φάνης Χριστοδούλου γράφει ένα συγκινητικό γράμμα για την ομάδα του. Το SPORT24 επισκέφθηκε με κάμερα τις γειτονιές της Νέας Σμύρνης και αφουγκράστηκε την αγάπη και τις ανησυχίες του κόσμου.

Πανιώνιος, Πλατεία, Νέα Σμύρνη. Τρεις λέξεις απόλυτα συμβατές, σχεδόν ταυτόσημες. Ο Ιστορικός περνάει δύσκολες στιγμές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά θα κάνει τα πάντα για να αναγεννηθεί από τις στάχτες του.

Δες πρώτος όλα τα Live Streams, τις συνεντεύξεις και τα αφιερώματα που ανεβαίνουν στο Youtube του SPORT24, κάνοντας εγγραφή.

Τρεις σημαντικές μορφές του συλλόγου, ο πρωταθλητής Ευρώπης, Τάκης Φύσσας, ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Σπυρόπουλος και ο πρώην αρχηγός της ομάδας μπάσκετ, Νίκος Μίχαλος μιλούν για τη διαφορετικότητα του Πανιωνίου, τους λόγους που έφτασε έως εδώ, ενώ εκφράζουν την πίστη πως ο Ιστορικός θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στο τέλος, ο θρυλικός Φάνης Χριστοδούλου γράφει ένα υπέροχο γράμμα στην αγαπημένη του ομάδα.

Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Ηλίας Καλλονάς

Video Production: Χρήστος Πανάγος

Audio Production: Σώζων Ηρειώτης

Digital Marketing Designer: Κωνσταντίνος Μπαντούνας

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ