SHOPPING

Αγόρασε φόρμες για ατελείωτες βόλτες

Αγόρασε φόρμες για ατελείωτες βόλτες

Οι εκπτώσεις έχουν έρθει και η shopping list του Sport24 είναι εδώ με προτάσεις για να ανανεώσεις τις φόρμες σου.

Για κάποιους ήταν άγνωστο ρούχο, άλλους τους πήγε πολλά χρόνια πίσω, ενώ υπάρχει και μία τρίτη κατηγορία για την οποία αποτελούσε βασικό στοιχείο της ντουλάπας του.

Όπου κι αν ανήκεις είναι δεδομένο ότι πια και εσύ έχεις μια φόρμα με την οποία βγαίνεις για να απολαύσεις έναν περίπατο.

Δίχως αμφιβολία οι φόρμες είναι ένα παρεξηγημένο ρούχο που μπορεί να σε συνοδεύσει πολλές ώρες της ημέρας με τις υπάρχουσες συνθήκες, τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού.

Η shopping list του Sport24 επιστρέφει με προτάσεις για φόρμες, είτε σε σετ, είτε σε μεμονωμένα κομμάτια, οι οποίες θα σε συνοδεύσουν αυτή την περίοδο.

Στο τέλος του κειμένου θα βρεις δύο links για επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.


Αγόρασε φόρμες για ατελείωτες βόλτες

adidas Performance Badge Of Sport Fleece Αρχική τιμή: €49.95 / Με έκπτωση: €39.96

Στις μεγάλες διαδρομές με το λεωφορείο. Όταν βλέπεις μια σειρά μέχρι αργά το βράδυ. Στην προθέρμανση ή την αποθεραπεία. Ό,τι και αν κάνεις, είναι καλύτερο όταν φοράς αυτή την adidas μπλούζα. Το μαλακό φλις σου χαρίζει εξαιρετική άνεση όπου και αν είσαι. Το εντυπωσιακό επίσημο λογότυπο της adidas στο στήθος δείχνει την αγάπη σου για το brand.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Αγόρασε φόρμες για ατελείωτες βόλτες

Nike Sportswear Αρχική τιμή: 75,00€ / Με έκπτωση: 69,00 €

Η νέα αθλητική ζακέτα Nike Sportswear Modern Hoodie ανανεώνει ένα αγαπημένο στυλ χάρη στο νέο ύφασμα διπλής πλέξης. Κατασκευασμένο από υλικό μεσαίου βάρους, αυτή η ζακέτα διευκολύνει τον συνδυασμό με άλλα ρούχα και σίγουρα είναι ιδανικό μόλις πέφτει η θερμοκρασία χάρη στο πλήρες φερμουάρ. Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Αγόρασε φόρμες για ατελείωτες βόλτες

Reebok Training Essentials Αρχική τιμή: € 49,99 / Με έκπτωση: 34,99€

Ανδρικό φούτερ με κουκούλα από την Reebok. Σε slim εφαρμογή, λάστιχο στη μέση και στα μανίκια, ενώ διαθέτει και τσέπη καγκουρό στο μπροστά μέρος.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Αγόρασε φόρμες για ατελείωτες βόλτες

Φούτερ Fila Αρχική τιμή: 67,00 € / Με έκπτωση: 46,90 €

Εάν αγαπάτε το look streetwear, αυτό το φουτερ θα τραβήξει την προσοχή σας. Η μάρκα Fila το σχεδίασε από πολυεστέρα (100%) και του έδωσε χαρακτήρα! Άνεση και στυλ, έχει τα πάντα για να το αγαπήσετε!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Αγόρασε φόρμες για ατελείωτες βόλτες

BodyTalk fleece hoodie Αρχική τιμή: €54,90 / Με έκπτωση: 44,50 €

Casual και street style εμφανίσεις, με την ανδρική μπλούζα φούτερ BodyTalk BDTK! Το ανδρικό fleece hoodie, διαθέτει κουκούλα με κορδόνι που ρυθμίζει ανάλογα με τα γούστα σου, για να αποφεύγεις τα… ανεπιθύμητα βλέμματα, ενώ η τσέπη καγκουρό απελευθερώνει τα χέρια σου από το κουβάλημα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Αγόρασε φόρμες για ατελείωτες βόλτες

Σετ φόρμας μπλε σκούρο Αρχική τιμή: 89.99€ / Με έκπτωση: 49.99€

Ανδρική φόρμα που υποστηρίζει ευελιξία, άνετη εφαρμογή και στυλ όλες τις ώρες της ημέρας και συνδυάζει το απαλό φλις με τη ριμπ ύφανση στο τελείωμα (στα μπατζάκια), τις τσέπες καγκουρό και την κουκούλα για μια ολοκληρωμένη athleisure εμφάνιση.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Αγόρασε φόρμες για ατελείωτες βόλτες

Under Armour Rival Fleece Joggers Αρχική τιμή: €39.99 / Με έκπτωση: €31.99

Σε ένα stylish lifestyle σαν το δικό σου δε μπορεί να λείπει αυτή η αθλητική φόρμα από την Under Armour. Χάρισε άνεση στην επόμενη προπόνηση σου καθώς επιτρέπει ελευθερία κινήσεων και απογείωσέ την με αυτό το κομμάτι!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Αγόρασε φόρμες για ατελείωτες βόλτες

Franklin & Marshall παντελόνι Αρχική τιμή: €99,00 / Με έκπτωση: 59,40 €

Γέμισε την καθημερινή casual wear συλλογή σου, με άνεση και athletic χαρακτήρα, με το ανδρικό παντελόνι φόρμα Franklin & Marshall! Η ανδρική φλις φόρμα, διαθέτει rib μέση με κορδόνι, για να διατηρείσαι άνετος όλη μέρα. Άσε τα χέρια σου να χαλαρώσουν στις τσέπες, με φερμουάρ.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Δες όλη τη μεγάλη ποικιλία σε παντελόνια φόρμας πατώντας εδώ και σε φούτερ με ένα κλικ εδώ.

TAGS SHOPPING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ