SHOPPING

Τα smartwatch που θα σου λύσουν τα χέρια

Τα smartwatch που θα σου λύσουν τα χέρια

Αν ήρθε η ώρα να αγοράσεις το νέο σου smartwatch τότε τσέκαρε τις επιλογές που έχουμε να σου προτείνουμε και επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει.

Ένα smartwatch είναι πάντα μία από τις πολλές επιλογές που μπορείς να έχεις για να κάνεις δώρο στους αγαπημένους σου ή ακόμα και σε σένα.

Φυσικά, υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να τσεκάρεις πριν κατασταλάξεις σε αυτό που θα αγοράσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Πέρα από τις βασικές λειτουργίες τα smartwatches πλέον έχουν και πολλές συμπληρωματικές εφαρμογές και εργαλεία που μπορούν να σου λύσουν τα χέρια.

Ειδικά για τους εσένα που γυμνάζεσαι υπάρχουν smartwatch τα οποία επί της ουσίας αποτελούν τον προσωπικό σου γυμναστή. Μέσα από ειδικά προγράμματα που έχουν ήδη περασμένα στις εφαρμογές τους σε βοηθούν να φτάσεις στο αποτέλεσμα που θες.

Εμείς επιλέξαμε μόνο ορισμένα από αυτά που θα βρεις στην τεράστια γκάμα που έχουν τα καταστήματα και εσύ μπορείς να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.



Τα smartwatch που θα σου λύσουν τα χέρια

Lenovo E1 Pro Τιμή: 69,99€

Το Lenovo E1 Pro, είναι το τελευταίο smartwatch με κομψό καινούργιο σχεδιασμό και μια πανέμορφη οθόνη 1,4 "πλήρους αφής HD με ανάλυση 240 * 240 με 2.5D λεπτό & ελαφρύ γυαλί. Είναι ένα όμορφο ρολόι γεμάτο με χαρακτηριστικά, όπως παρακολούθηση SPO2, παρακολούθηση πίεσης αίματος, καθώς και παρακολούθηση καρδιάς και ύπνου.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Τα smartwatch που θα σου λύσουν τα χέρια

ZeWatch 4 HR Τιμή: 96,00€

Το ZeWatch 4 HR ήρθε για να διευκολύνει την καθημερινότητά σου. Μπορείς να απαντάς ή να απορρίπτεις κλήσεις, θα σε ειδοποιεί για τα μηνύματα και τα emails σου, ενώ διαθέτει μεταξύ άλλων αντίσταση σε βροχή και ιδρώτα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Τα smartwatch που θα σου λύσουν τα χέρια

XIAOMI Mi Watch Black Αρχική τιμή: 111,49€ / Με έκπτωση: 99.89

Το Mi Watch δεν είναι απλώς ένα έξυπνο ρολόι, αλλά έχει τη δική του μοναδική προσωπικότητα. Υπάρχουν τρεις κύριες επιλογές χρώματος, πέντε επιλογές χρώματος για το λουράκι, πάνω από 120 θεματικά ρολόγια και προσαρμογή λειτουργίας ρολογιού, για να ικανοποιήσεις το συνεχώς μεταβαλλόμενο στυλ σου. Διαθέτει Amoled οθόνη 1.39" . Είναι εξοπλισμένο με 117 workout modes, που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τα αποτελέσματα της άσκησής σου.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Τα smartwatch που θα σου λύσουν τα χέρια

HUAWEI Watch GT 2 Brown Leather Αρχική τιμή: 249€ / Με έκπτωση: 149€

Η σειρά HUAWEI WATCH GT εξετάζει πάντα τα όρια ζωής μπαταρίας του smart watch. Με το εσωτερικά αναπτυγμένο chipset Kirin A1 της HUAWEI, το σχεδιασμό διπλού τσιπ και την έξυπνη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, σας εξυπηρετεί -ημέρα και νύχτα- για έως και 2 εβδομάδες.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Τα smartwatch που θα σου λύσουν τα χέρια

SAMSUNG Galaxy Watch 46mm Αρχική τιμή: 249€ / Με έκπτωση: 178.99€

Το Samsung Galaxy Watch είναι το απόλυτο wearable που σου επιτρέπει να συνδυάσεις τον δικό σου μοναδικό τρόπο ζωής με την αυθεντικότητα. Με μία μεγάλη ποικιλία από καντράν, εφέ βάθους και φωτισμού, το δικό σου ρολόι είναι πραγματικά ξεχωριστό. Με το στρογγυλό καντράν, τη σκιά του δείκτη αλλά και τον ήχο του χτύπου, θα σου δίνουν την αίσθηση ενός πραγματικού ρολογιού.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Τα smartwatch που θα σου λύσουν τα χέρια

GARMIN Vivoactive 4S Powder Αρχική τιμή: 279.99€ / Με έκπτωση: 219€

Συντονιστείτε με το σώμα σας και τονώστε το με το smartwatch με GPS, vivoactive 4S. Διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα λειτουργιών παρακολούθησης υγείας κατά τη διάρκεια της μέρας, όπως παρακολούθηση αναπνοής, παρακολούθηση ενέργειας μέσω της εφαρμογής Body BatteryTM, Pulse Ox και άλλα. Κατεβάστε τις αγαπημένες σας λίστες από το Spotify, το Amazon Μusic ή το Deezer απευθείας στο ρολόι σας για μουσική κατά την άσκησή σας δίχως να χρειάζεται να έχετε το τηλέφωνο μαζί σας.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Τα smartwatch που θα σου λύσουν τα χέρια

APPLE Watch Series 6 40mm 449€

το νέο Apple Watch Series 6, το smartwatch που ήρθε για να ταράξει τα νερά! Διαθέτει ενσωματωμένο GPS και είναι ανθεκτικό στο νερό έως τα 50 μέτρα. Επιπλέον διαθέτει έναν νέο ταχύτατο διπύρηνο επεξεργαστή. Με το Apple Watch Series 6 μπορείς να μετρήσεις το επίπεδο του οξυγόνου στο αίμα σου, με το νέο επαναστατικό αισθητήρα και την εφαρμογή που διαθέτει.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ


TAGS SHOPPING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ