MEDIA

Αλαλούμ με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του Κυπέλλου

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων της πρεμιέρας στους "32" του Κυπέλλου είναι γνωστές εδώ και ημέρες, αλλά ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι μεταδόσεις των αγώνων. Η κόντρα ΕΠΟ - Λίγκας δημιουργεί αλαλούμ.

Στις 19 Σεπτεμβρίου, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε το πρόγραμμα της πρεμιέρας στους "32" του Κυπέλλου Ελλάδος. Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη για τον 4ο όμιλο, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (26/9, 19.00) στο γήπεδο της Τούμπας και σε κάθε περίπτωση κλέβει την παράσταση σε σχέση με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής.

Το θέμα βέβαια είναι ότι ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι μεταδόσεις των αγώνων, παρά μόνο αυτοί της Τρίτης (25/9), χωρίς μάλιστα η Cosmote TV να έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για αύριο (25/9) το συνδρομητικό κανάλι έχει βγάλει το πρόγραμμά του, αλλά όχι για τις υπόλοιπες ημέρες.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως υπάρχει θέμα με τα παιχνίδια του Κυπέλλου και τις αναμετρήσεις της Super League Σουρωτή, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις δεν ισχύει το 48ωρο από το ένα παιχνίδι στο άλλο και θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή είτε στο πρόγραμμα της Ομοσπονδίας είτε σε αυτό της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως η ΕΠΟ έστειλε αίτημα στη Λίγκα να αλλάξει ημερομηνίες σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος λόγω του ότι... προσκρούουν με τα παιχνίδια του Κυπέλλου λόγω του 48ωρου από το ένα ματς στο άλλο. Η Λίγκα με έγγραφό της απάντησε αρνητικά και δεν δέχεται να αλλάξει τον δικό της προγραμματισμό.

Βάσει προγράμματος του Κυπέλλου, την Πέμπτη (27/9, 19:00) ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκός και το Σάββατο (29/9, 19:00) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα. Όπως βλέπετε, το 48ωρο δεν υπάρχει, άρα πρέπει να αλλάξει ένα από τα δυο παιχνίδια. Η Cosmote TV περιμένει να δει το τι μέλλει γενέσθαι για να κάνει τον προγραμματισμό της.

Επίσης, την Πέμπτη (27/9, 19:00) διεξάγεται το Πανιώνιος - ΑΕΛ για το Κύπελλο και δυο ημέρες μετά (29/9) η ΑΕΛ φιλοξενεί στις 18:15 τον Παναιτωλικό. Ίδιο πρόβλημα υπάρχει και εδώ, καθώς το 48ωρο πάει περίπατο.

Τέλος, σήμερα ο Παναιτωλικός φιλοξενεί στις 19:00 τη Λαμία για το πρωτάθλημα και η ομάδα της Φθιώτιδας θα πρέπει να παίξει την Τετάρτη στις 21:30 στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο με την ΑΕΚ. Οριακά το 48ωρο τηρείται, αλλά αντιλαμβάνεται κάποιος ότι η Λαμία έχει διπλό ταξίδι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Εν ολίγοις, επικρατεί ένα αλαλούμ και περιμένουμε να δούμε τις τελικές αποφάσεις για το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Κυπέλλου. Ποιος θα κάνει πίσω τελικά; Ποια παιχνίδια θα αλλάξουν ημέρα ή ώρα διεξαγωγής; Εν αναμονή λοιπόν...

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυπέλλου:

1ος Όμιλος

ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα (21:30, Δημ. Περιστερίου)

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ

Θύελλα Καμαρίου - Ηρακλής (16:30, Δημ. Νάξου)

2ος Όμιλος

ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Βόλος - Απόλλων Λάρισας (16:30, Δημ. Νεάπολης)

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΕΚ - Λαμία (21:30, ΟΑΚΑ)

3ος Όμιλος

ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΟΦ Ιεράπετρας - ΑΟΧ Κισσαμικός (16:30, Παγκρήτιο Στάδιο)

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός (19:00, Γήπεδο Παναιτωλικού)

4ος Όμιλος

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Αήττητος Σπάτων - Εργοτέλης (16:30, Δημ. Σπάτων)

ΠΑΟΚ - Άρης (19:00, Γήπεδο Τούμπας)

5ος Όμιλος

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ

Άρης Αβάτου - Παναχαϊκή (16:30, Γήπεδο ΑΟΞ)

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός (21:30, «Γ. Καραϊσκάκης»)

6ος Όμιλος

ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Απόλλων Παραλιμνίου - ΑΟ Τρίκαλα (16:30, Δημ. Σερρών)

Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης (19:00, Γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης»)

7ος Όμιλος

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ξάνθη - ΟΦΗ (16:30, Ξάνθη Arena)

Νίκη Βόλου - Κέρκυρα (19:00, Πανθεσσαλικό Στάδιο)

8ος Όμιλος

ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ηρόδοτος - Απόλλων Πόντου (16:30, Νέας Αλικαρνασσού)

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Πανιώνιος - ΑΕΛ (19:00, Γήπεδο Νέας Σμύρνης)

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ