MEDIA

Ανακοίνωση των εργαζομένων των Forthnet – Nova υπέρ του Γιώργου Συρίγου

O          "   ",    Facebook live.  3  2019.



: Sport24 radio /   - Watkinson
O " ", Facebook live. 3 2019. : Sport24 radio / - Watkinson SPORT24 RADIO / ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΓΙΑΪΤΖΟΓΛΟΥ - WATKINSON

Το σωματείο των εργαζομένων των Forthnet – Nova εξέδωσε ανακοίνωση και στάθηκε στο πλευρό του συναδέλφου τους, Γιώργου Συρίγου στην επίθεση που δέχεται από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο των εργαζομένων των Forthnet – Nova, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφός του, Γιώργος Συρίγος από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τάχθηκε στο πλευρό του παραγωγού του Sport24 Radio 103,3.

Η ανακοίνωση:

Το Σωματείο μας καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη, για σχεδόν 3 χρόνια, επίθεση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δημητρίου Γιαννακόπουλου στον συνάδελφο μας Δημοσιογράφο, Γιώργο Συρίγο που απλά κάνει τη δουλειά του. Επίθεση που κορυφώθηκε προ ημερών με τον κ. Γιαννακόπουλο να εκφράζεται με χυδαιότητα και απειλές και για τη θέση εργασίας του Συναδέλφου μας αλλά και να τον στοχοποιεί.

Καταδικάζουμε την όποια προσπάθεια φίμωσης του συναδέλφου μας, αλλά και όλων των δημοσιογράφων.

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο Forthnet – Nova, όπως έχουμε αποδείξει όποτε χρειάστηκε, δεν αφήνουμε κανέναν να παίξει με τα δικαιώματα μας, την ασφάλεια και την υγεία μας.

Οι μεγαλοεπιχειρηματίες νομίζουν ότι με τη δύναμη που τους δίνει το ίδιο το σύστημα μπορούν να κατευθύνουν απόψεις και να αποφασίζουν για αυτές.

Οι εργαζόμενοι τους γυρίζουμε την πλάτη και πορευόμαστε με ήθος και αλληλεγγύη.

Καταδικάζουμε ολόπλευρα την επίθεση αυτή και καλούμε όλους του αρμόδιους φορείς να διαφυλάξουν τα δικαιώματα του Συναδέλφου μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον Γιώργο Συρίγο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ