MEDIA

Αυστραλιανό Όπεν: Τζόκοβιτς - Ναδάλ και Οσάκα - Κβίτοβα στη NOVA μέσω Eurosport

Novak Djokovic of Serbia, right, meets Rafael Nadal of Spain at the net after defeating him in the men's singles semifinal match at the Wimbledon Tennis Championships, in London, Saturday July 14, 2018. (Nic Bothma, Pool via AP)
Novak Djokovic of Serbia, right, meets Rafael Nadal of Spain at the net after defeating him in the men's singles semifinal match at the Wimbledon Tennis Championships, in London, Saturday July 14, 2018. (Nic Bothma, Pool via AP) AP

Οι τελικοί των ανδρών και των γυναικών στο Αυστραλιανό Όπεν θα μεταδοθούν ζωντανά στη NOVA μέσω Eurosport.

Με συνάντηση κορυφής κλείνει το φετινό συγκλονιστικό Όπεν της Αυστραλίας! Νόβακ Τζόκοβιτς και Ραφαέλ Ναδάλ, Νο 1 και 2 στην παγκόσμια κατάταξη, θα συναντηθούν στην Rod Laver Arena, για δεύτερη φορά από τον επικό τελικό του 2012 που άφησε εποχή.

Μια μεγάλη μονομαχία ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια του τένις, με φόντο τον πρώτο Major τίτλο της χρονιάς! O αγώνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 10:30 το πρωί, θα μεταδοθεί από τα κανάλια Eurosport 1 (θέση 310) & Eurosport 1 HD (θέση 112) που προβάλλονται από την πλατφόρμα της Nova.

Η κάτοχος του περσινού US Open Ναόμι Οσάκα από την Ιαπωνία και η Τσέχα Πέτρα Κβίτοβα, δύο φόρες νικήτρια του Γουίμπλεντον, διεκδικούν το πρώτο τους τρόπαιο σε Αυστραλιανό Όπεν. Ενας συναρπαστικός τελικός που, εκτός από την κατάκτηση του τίτλου, θα κρίνει και την αναρρίχηση στην 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. O αγώνας που θα διεξαχθεί τo Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 10:30 το πρωί, θα μεταδοθεί από τα κανάλια Eurosport 1 (θέση 310) & Eurosport 1 HD (θέση 112) που προβάλλονται από την πλατφόρμα της Nova.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ