MEDIA

COSMOTE TV: Τα αστέρια που θα λάμψουν στο ΝΒΑ draft 2019

Duke's Zion Williamson (1) reacts following a play against Eastern Michigan during the first half of an NCAA college basketball game in Durham, N.C., Wednesday, Nov. 14, 2018. (AP Photo/Gerry Broome)
AP Photo/Gerry Broome AP PHOTO/GERRY BROOME

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και να γνωρίσουν τους παίκτες που αναμένεται να επιλεγούν στην κορυφή του ΝΒΑ draft 2019.

Η νέα αγωνιστική σεζόν μόλις ξεκίνησε στα παρκέ του κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ των ΗΠΑ, NCAA και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT την αγωνιστική δράση, αλλά και να γνωρίσουν τους παίκτες που αναμένεται να επιλεγούν στην κορυφή του ΝΒΑ draft 2019.

Ο R.J. Barrett του Duke προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί για το Νο1, έχοντας για μεγάλο ανταγωνιστή τον αθλητή φαινόμενο και συμπαίκτη του στους Blue Devils, Zion Williamson.

Την ίδια στιγμή παίκτες που εξελίχθηκαν σε σούπερ σταρ στο ΝΒΑ, καθοδηγούν πλέον τις κολεγιακές ομάδες από το πόστο του προπονητή. Ο Penny Hardaway του Memphis, ο Patrick Ewing του Georgetown και ο Chris Mullin του St. John's, θέλουν να οδηγήσουν τα πανεπιστήμια τους στο τελικό τουρνουά του NCAA, το οποίο θα ολοκληρωθεί με το Final Four, το τριήμερο 7-9/4 στη Minneapolis.

Μεταξύ άλλων, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν στη διάθεσή τους τη μεγάλη κόντρα ανάμεσα στο Duke και την Indiana την Τετάρτη 28/11, στις 04.30 (COSMOTE SPORT 7HD).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ