MEDIA

"Έφυγε" από τη ζωή ο Άκης Τσόπελας

"Έφυγε" από τη ζωή ο Άκης Τσόπελας

Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο δημοσιογράφος Άκης Τσόπελας ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί σε αρκετά ΜΜΕ, είχε συνεργασία με την 24 Media, ενώ είχε δουλέψει και στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 58 ετών, την Πέμπτη (9/4) ο δημοσιογράφος Άκης Τσόπελας ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί σε αρκετά ΜΜΕ, είχε συνεργασία με την 24 Media και παράλληλα είχε δουλέψει και στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Άκης (Ευθύμης) Τσόπελας το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με τον καρκίνο την οποία και δεν μπόρεσε να κερδίσει αφήνοντας την Πέμπτη την τελευταί του πνοή.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30/8/1962 και ξεκίνησε από νεαρή ηλικία τη δημοσιογραφική του καριέρα όπου μεταξύ άλλων εργάστηκε στην Αθλητική ΗΧΩ, τη Βραδυνή, το Sportime, τη Sportday, τον Πράσινο Τύπο ενώ είχε συνεργασία με το ΦΩΣ των Σπορ αλλά και με την 24 Media ως αρθογράφος στην ιστοσελίδα «Πράσινα Νέα».

Δούλεψε επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για αρκετά χρόνια. Tελευταίο του δημιούργημα του ήταν η ιστοσελίδα Ritorno 2015.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μάλιστα στην είδηση του χαμού του Άκη Τσόπελα έβγαλε σχετική ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια του εκλιπόντος και τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Άκη Τσόπελα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών. Ο εκλιπών δημοσιογράφος είχε συνεργαστεί επί σειρά ετών με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και είχε σταθερή παρουσία στα δημοσιογραφικά θεωρεία τόσο του «Απόστολος Νικολαΐδης» όσο και του Ολυμπιακού Σταδίου στους αγώνες της ομάδας μας. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η 24 Media εκφράζει και αυτή τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλπιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ