MEDIA

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Καούρης, δεν θα μεταδώσει το Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Καούρης, δεν θα μεταδώσει το Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός

Ο Χρήστος Καούρης επιστρέφει στην Αθήνα από τη Βαρκελώνη και δεν θα κάνει τελικά την μετάδοση του αγώνα ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό για την NOVA.

Αλλαγή είχαμε στο πρόσωπο που θα κάνει την μετάδοση του αγώνα ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό (13/12, 22.00) για την NOVA. Ο Χρήστος Καούρης δεν θα κάνει τελικά την περιγραφή αφού επιστρέφει στην Αθήνα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Υπενθυμίζουμε ότι το νωρίτερα η NOVA είχε εκδώσει ανακοίνωση για το θέμα η οποία ανέφερε: " Σε συνέχεια των γεγονότων των τελευταίων ημερών και της χθεσινής της ανακοίνωσης, η NOVA ενημέρωσε και τις αρμόδιες Αρχές για τη στοχοποίηση του δημοσιογράφου της κ. Χρήστου Καούρη από websites του ομίλου DPG Media.

Από τα συγκεκριμένα μέσα συνεχίζεται μια αβάσιμη παραφιλολογία, που εσκεμμένα διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, αγνοώντας ότι ο δημοσιογράφος της NOVA κ. Χρήστος Καούρης, δεν κατέθεσε αυτοβούλως, αλλά εκλήθη δύο φορές από τις δικαστικές αρχές να καταθέσει ενόρκως στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης μετά τις μηνύσεις που έχουν "ανταλλάξει" μεταξύ τους η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, η Nova έστειλε επιστολή στην Ελληνική Αστυνομία, με κοινοποίηση στον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, στο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και στον Αθλητικό Εισαγγελέα Αθηνών ενημερώνοντάς τους για όλα τα παραπάνω.

Μέσω της εν λόγω επιστολής, η Nova ζητεί από τις αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν της κατάστασης, να λάβουν κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων, καθώς και της προστασίας της φήμης, της αξιοπιστίας και της περιουσίας της εταιρείας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

NOVA: "Συνάδελφός μας στοχοποιείται από ΜΜΕ συγκεκριμένης ιδιοκτησίας"
Ανακοίνωση των εργαζομένων των Forthnet – Nova υπέρ του Γιώργου Συρίγου
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον Γιώργο Συρίγο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ