MEDIA

Formula 1: Τα καλύτερα μονοθέσια επιστρέφουν στα κανάλια της COSMOTE TV

Formula 1: Τα καλύτερα μονοθέσια επιστρέφουν στα κανάλια της COSMOTE TV

Formula 1: Τα καλύτερα μονοθέσια του πλανήτη επιστρέφουν ζωντανά στα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV. Ο αγώνας της Κυριακής (5/7) θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και στο COSMOTE SPORT 4K. Πρεμιέρα και για την εκπομπή της COSMOTE TV «Grand Prix», με όλα τα νέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

H μηχανοκίνητη δράση επιστρέφει στα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV, με το κορυφαίο πρωτάθλημα της Formula 1 να δίνει το σύνθημα της εκκίνησης το τριήμερο 3-5 Ιουλίου, με πρώτο σταθμό την Αυστρία.

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των κορυφαίων οδηγών του κόσμου επί αυστριακού εδάφους, ζωντανά στο COSMOTE SPORT 5HD, ξεκινώντας από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές την Παρασκευή 3 Ιουλίου, μέχρι και τον αγώνα της Κυριακής 5 Ιουλίου, στις 16.10. Ο αγώνας της Κυριακής, θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και από το κανάλι COSMOTE SPORT 4K.

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, η εκπομπή «Grand Prix Pre-Race» (15.45, COSMOTE SPORT 5HD) θα μας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης, ενώ την ίδια ημέρα στις 20.00, επιστρέφει στις οθόνες μας και η εκπομπή «Grand Prix» με παρουσιαστή τον Αντρέα Παλομπαρίνι (COSMOTE SPORT 5HD) για να μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το πρώτο τριήμερο της Formula 1, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις από τον χώρο των μηχανοκίνητων, εν αναμονή της έναρξης και των υπόλοιπων πρωταθλημάτων (MotoGP, WRC). Η εκπομπή θα προβληθεί ελεύθερα για το κοινό και στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Τα υπόλοιπα 7 Grand Prix, που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής από την κορυφαία διοργάνωση, θα διεξαχθούν στην Αυστρία (10-12/7), την Ουγγαρία (17-19/7), τη Μεγάλη Βρετανία (31/7-2/8 & 7-9/8), την Ισπανία (14-16/8), το Βέλγιο (28-30/8) και την Ιταλία (4-6/9).

Το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα και η Formula 2, με τους τηλεθεατές να μεταφέρονται στο σιρκουί της Αυστρίας μέσω του COSMOTE SPORT 5HD για να παρακολουθήσουν όλη τη δράση του διημέρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ