MEDIA

Friday Boxing Fight Night by Stoiximan αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Friday Boxing Fight Night by Stoiximan αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Παρέλαση πυγμαχικών αστέρων στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου και τα κανάλια Novasports θα βρίσκονται δίπλα στις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών!

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 21:30 οι φίλοι της πυγμαχίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά μέσω του Novasports1HD, του Nova GO καθώς και από τα social media του Novasports.gr (Facebook, YouTube & Web TV) τη λαμπερή βραδιά Friday Boxing Fight Night by Stoiximan.

Τρία μεγάλα ονόματα, τρείς σπουδαίοι επαγγελματίες πυγμάχοι θα εμφανιστούν σε μία βραδιά παγκόσμιας εμβέλειας που θα συζητηθεί. Στο main event η Χριστίνα "Medusa" Λιναρδάτου, παγκόσμια πρωταθλήτρια και Νο1 στην κατηγορία της, καλείται να υπερασπιστεί τη ζώνη της WBO απέναντι στην αήττητη Αυστραλή Ντιντι Χομπς. Σε co-main event ο Στέλιος Παπαδόπουλος που αγωνίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα κοντραριστεί για τη διεκδίκηση διεθνούς τίτλου της WBO.

Τη διοργάνωση θα τιμήσει με την παρουσία του, ο αήττητος Ελληνοαυστραλός George Kambosos Jnr. Ο 25χρονος πυγμάχος είναι WBA και IBF πρωταθλητής στην Αυστραλία, μία χώρα που ευδοκιμεί το συγκεκριμένο άθλημα ενώ αγωνίζεται στην κάρτα του Μάνι Πακιάο, ενός εκ των κορυφαίων μποξέρ όλων των εποχών. Σε 16 αγώνες που έχει δώσει στην καριέρα του, μετράει 9 νίκες με νοκ άουτ και 7 με απόφαση των κριτών ενώ είναι στο νούμερο 5 του κόσμου, στην κατηγορία του.

Οι λάτρεις της πυγμαχίας στη Friday Boxing Fight Night by Stoiximan θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, αθλητές παγκόσμιου βεληνεκούς που θα αγωνιστούν με τα ελληνικά χρώματα και θα αλλάξουν τα δεδομένα στην πυγμαχική σκηνή στηρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια των διοργανωτών Perseas Empire Promotions για μελλοντικά events με στόχο την άνοδο του αθλήματος στη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ