MEDIA

Globe Soccer Awards 2019: Οι κορυφαίοι του ποδοσφαίρου στη NOVA

Globe Soccer Awards 2019: Οι κορυφαίοι του ποδοσφαίρου στη NOVA

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου στις 18:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την 11η έκδοση των βραβείων Globe Soccer Awards που θα πραγματοποιηθεί στο Resort "Madinat Jumeirah" στο Ντουμπάι.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 18:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports2HD την 11η έκδοση των βραβείων Globe Soccer Awards που θα πραγματοποιηθεί στο Resort "Madinat Jumeirah" στο Ντουμπάι. Στην περιγραφή θα είναι οι Γιαννίκος Δούσκας και Ισίδωρος Πρίντεζης.

Τα βραβεία χωρίζονται σε 15 διαφορετικές κατηγορίες συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων παικτών, προπονητών, διαιτητών, ομάδων καθώς και των νέων ταλέντων. Ανάμεσα τους, για πρώτη φορά στα βραβεία Globe Soccer Awards και αυτό της καλύτερης αθλήτριας ποδοσφαίρου της χρονιάς, το οποίο επιβεβαιώνει την παγκόσμια άνοδο, αναγνώριση και αξία των γυναικών στο άθλημα αυτό.

Η κριτική επιτροπή που αποτελείται από διεθνείς προπονητές και προέδρους συλλόγων συμπεριέλαβε στους υποψηφίους όλη την αφρόκρεμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιάνo Ρονάλντο, η Μέγκαν Ραπίνο, η Άλεξ Μόργκαν, ο Φερνάντο Σάντος, o Γιούργκεν Κλόπ είναι μερικά από τα αστέρια που θα παρελάσουν στην εκδήλωση της 29ης Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ