MEDIA

Η απάντηση του Γιώργου Συρίγου στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η απάντηση του Γιώργου Συρίγου στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

"Δεν αναφέρθηκα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά σε αυτούς που έστησαν σήμερα μια ιστορία" ήταν το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου στην εκπομπή "Basket Chef" του Sport24 Radio 103,3 λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση των πρασίνων.

Λίγα λεπτά μετά από την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την τοποθέτηση του Γιώργου Συρίγου στην εκπομπή του Sport24 Radio 103,3 "Είναι να γελάει κανείς", ο έμπειρος δημοσιογράφος με παρέμβασή του στην εκπομπή "Basket Chef" με τον Σπύρο Καβαλιεράτο έσπευσε να εξηγήσει ξεκαθαρίσει την κατάσταση. " Δεν μίλησα για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά για αυτούς που σήμερα έστησαν μια ιστορία" είπε χαρακτηριστικά.

" Είπα πράγματα που δεν αφορούν την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά αυτούς που έστησαν μια ιστορία. Δεν καταλογίζω κάτι στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είναι ξεκάθαρο ότι αφορούν αυτόν που έστησε την ιστορία. Είναι ξεκάθαρο ότι η δήλωση περί φαρισαϊσμού δεν αφορά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ουσία είναι ότι στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Βαρκελώνη ουδείς άνθρωπος της ομάδας ήταν διατεθειμένος να μας μιλήσει, κάτι που ήταν κόντρα σε όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια. Αυτό το εκλάβαμε ως μήνυμα πως είμαστε ανεπιθύμητοι" είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε την τοποθέτηση του Γιώργου Συρίγου στην εκπομπή "Basket Chef", αλλά και ολόκληρη την εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" της Δευτέρας (16/12):



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ