MEDIA

Η ΕΡΤ επιμένει να μη δείξει τρία ματς στην πρεμιέρα της Super League 1

SUPERLEAGUE / ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2019-2020 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2019-2020 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΡΤ πιέζει για να περάσει το δικό της αναφορικά με τα τηλεοπτικά συμβόλαια και φέρεται να επιμένει να μην δείξει τρία ματς στην πρεμιέρα της Super League 1, αν δεν ικανοποιηθεί το δικό της αίτημα για αλλαγές.

Σε μια κίνηση τακτικής προβαίνει η ΕΡΤ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 1 το προσεχές Σαββατοκύριακο. Η κρατική τηλεόραση φέρεται να επιμένει ότι αν δεν γίνουν οι αλλαγές στα τηλεοπτικά συμβόλαια, δεν θα δείξει τρία παιχνίδια για την πρεμιέρα.

Η ΕΡΤ διαμήνυσε χθες (21/8) στη διοργανώτρια αρχή πως δεν θα μεταδώσει τρεις από τους προγραμματισμένους αγώνες της πρεμιέρας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα παιχνίδια Λαμία - Παναθηναϊκός, Άρης - ΟΦΗ και Ατρόμητος - ΑΕΛ.

Η Δημόσια τηλεόραση θέλει να διατηρήσει στο πρόγραμμά της τα εντός έδρας ματς τεσσάρων εκ των πέντε ομάδων (Άρη, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Ξάνθη) με μείωση 12% με βάση τα περσινά συμφωνηθέντα. Όσο για τη Λαμία, δεν αποκλείεται να πάει στο συνδρομητικό που έχει τις υπόλοιπες ομάδες πλην του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ.

Πλέον, αναζητείται λύση, αφού ένα επιπλέον πρόβλημα είναι πως στην περίπτωση που κάποιο ματς γίνει χωρίς τηλεοπτική μετάδοση, δημιουργεί θέματα με τη χρήση του VAR. Εν ολίγοις, είναι ένα ζήτημα κομβικό και πρέπει να διευθετηθεί άμεσα.

Οι μεταγραφές που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο στο Fantasy Super League του Stoiximan.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ