MEDIA

Η τηλεοπτική κάλυψη των ημιτελικών και του τελικού του Nations League

Η τηλεοπτική κάλυψη των ημιτελικών και του τελικού του Nations League

Το πρώτο Nations League ολοκληρώνεται και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν στη διάθεσή τους μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT ζωντανό θέαμα με τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό.

Το πρώτο UEFA Nations League ολοκληρώνεται και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν στη διάθεσή τους μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT ζωντανό ποδοσφαιρικό θέαμα με τους δύο ημιτελικούς, καθώς και τον τελικό της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Η ημιτελική φάση θα διεξαχθεί το διήμερο 5-6/6 και θα μεταδοθεί στο COSMOTE SPORT 1HD. Η πρώτη μάχη για μια θέση στον τελικό θα δοθεί ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ελβετία (Τετάρτη 5/6, 21.45) και η δεύτερη ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αγγλία (Πέμπτη 6/6, 21.45).

Το διήμερο των ημιτελικών, πριν τη σέντρα των αγώνων, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πορεία των τεσσάρων ομάδων προς την τελική φάση του UEFA Nations League μέσα από την εκπομπή “UEFA Nations League Finals” (21.00, COSMOTE SPORT 1HD). Με τη λήξη των αναμετρήσεων και την ανάδειξη της ομάδας που θα βρεθεί στον τελικό, η εκπομπή θα επιστρέφει με την ανασκόπηση και τα highlights.

Την Κυριακή 9/6, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον τελικό της τρίτης θέσης (16.00), ενώ στις 21.00 θα παραμείνουν συντονισμένοι στο COSMOTE SPORT 1HD πριν, καθώς το “UEFA Nations League Finals” θα ενημερώσει με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στους δύο αντιπάλους.

Στις 21.45 οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν ζωντανά τον τελικό (COSMOTE SPORT 1HD).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ