MEDIA

MEGA: Αυτές είναι οι αθλητικές εκπομπές

MEGA: Αυτές είναι οι αθλητικές εκπομπές

Το MEGA επανήλθε στους δέκτες μας το πρωί της Δευτέρας (17/02) με το νέο ενημερωτικό πρόγραμμα, ενώ έντονο θα είναι και το αθλητικό στοιχείο ειδικά τα Σαββατοκύριακα με δύο εκπομπές.

Με αντίστροφη μέτρηση, το γνωστό από παλιά μουσικό σήμα του MEGA, πλάνα από αγαπημένες σειρές με αναφορές στο κανάλι, στην τηλεόραση, στο 1989, στο μαύρο (ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό), αλλά και με μήνυμα για την επιστροφή, ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα στις 6 το πρωί της Δευτέρας.

Μετά την εισαγωγή, ακολούθησε ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου (Κοινωνία ώρα MEGA), που καλημέρισαν το κοινό. Το νέο πρόγραμμα του MEGA έχει πολλές ενημερωτικές εκπομπές, ενώ έντονο είναι και το αθλητικό στοιχείο ειδικά τα Σαββατοκύριακα. Συγκεκριμένα, μία φορά την εβδομάδα θα προβάλλεται και η εκπομπή "Σινεμά στη σέντρα" με τον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Γιάννη Ζουμπουλάκη, η οποία, όπως είναι εμφανές κι από τον τίτλο, θα καταπιάνεται με θέματα που αφορούν το σινεμά, αλλά και το ποδόσφαιρο.

Επίσης, κάθε Σάββατο και Κυριακή θα υπάρχει ένα μεσημεριανό αθλητικό μαγκαζίνο με τον Αντώνη Κατσαρό και την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, ενώ κάθε Κυριακή βράδυ επιστρέφει η θρυλική εκπομπή "Σούπερ μπάλα live" με παρουσιαστή τον Αντώνη Καρπετόπουλο. Θυμίζουμε πως η "Σούπερ μπάλα live" προβαλλόταν στο MEGA την περίοδο που το μεγάλο κανάλι είχε τα δικαιώματα του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ