MEDIA

NOVA: "Από το στούντιο η μετάδοση του Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης"

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  -  ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η NOVA μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ενημέρωσε ότι η μετάδοση του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τη Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται από το στούντιο "καθώς προτεραιότητα παραμένει η ασφάλεια των εργαζομένων μας".

Όπως συνέβη με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ απέναντι στην Μπαρτσελόνα πριν από δύο εβδομάδες, έτσι κι απόψε η μετάδοση της αναμέτρησης των πρασίνων δεν θα γίνει από το γήπεδο, αλλά από το στούντιο. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση είναι εντός έδρας ματς και είναι η πρώτη φορά που κατι τέτοιο συμβαίνει στο οακα. Λίγη ώρα, ΛΟΙΠΌΝ, πριν από το τζάμπολ του αγώνα, η NOVA εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημέρωσε ότι η μετάδοση θα γίνει από το στούντιο "καθώς προτεραιότητα παραμένει η ασφάλεια των εργαζομένων μας".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της NOVA:

" Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων αναφορικά με την στοχοποίηση δημοσιογράφων μας από μερίδα ΜΜΕ, η Nova ενημερώνει ότι η περιγραφή του αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ρεάλ Μαδρίτης για την 16η αγωνιστική της EuroLeague θα γίνει από το στούντιο και όχι από το κλειστό του ΟΑΚΑ, καθώς προτεραιότητα παραμένει η ασφάλεια των εργαζομένων μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ